Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmata potwora

musze sie wygadac

Polecane posty

Gość kosmata potwora

jestem jakims paskudnym koszmarkiem, imitacja marna kobiety, miniaturka, do tego gupia jak but i mam dosc zycia :(

Gość kosmata potwora
mowisz Edzia ze najlepiej by dla mnie bylo sie powiesic? :(

Gość kosmata potwora
niska bo sa ku temu podtsawy :(

Gość kosmata potwora
Edzia nie tylko w mojej, musi byc ze mna cos nie tak skoro nawet zaden facet sie mna nie interesuje :(

pieprzysz to żaden miernik, ani wyznacznik twojej wartości a gdyby zainteresował się jakiś samoocena by ci podskoczyła? a gdyby się okazało, że jest głupi jak but to co?

Gość kosmata potwora
no to co napisalam Szejku :( brzydka zem, gupia, kosmata :( nikt mnie nie kocha i nie lubi i nie chce 😭

Gość kosmata potwora
ale gdyby sie zainteresowal nawet jakis gupi jak but to by znaczylo ze jednak moge sie podobac i jestem cokolwiek warta, a tak? no powiedz, jak ja mam sie dobrze czuc, jak zem taka paskuda i do tego samotna? :(

Edzia - dzieki! :> haha :D Potworku, nie ma brzydkich kobiet :> A tym bardziej nie wygladasz na glupia :)

Gość kosmata potwora
a po czym Ty Szejku mozesz wnioskowac zem mundra?

może na ten moment i nikt nie chce, ale świat nie stoi w miejscu i co jest prawdą dziś jutro być nie musi uroda to rzecz względna a głupi się nie wydajesz, choćby sądząc z tego jak formułujesz swoje myśli i prowadzisz tę rozmowę z nami tutaj :)

caloszkalt jak na razie :> Pozatym wiele tych najpiekniejszych jest samych. :) Nie smutaj :)

Gość kosmata potwora
wiele najpiekniejszych samych... ale te najpaskudniejsze tyz som same :( to wiec o niczym nie swiadczy 😭

no toś mnie zdrzaźniła tera! jakiś durny bęcwał ma podnosić twoją wartość a paszoł! jesteś wartościowym człowiekiem bez takich wątpliwych ulepszaczy

prawdę rzekła dziewoja. Jak potwora to potwora, nie ma rady. Mużnaby Przemko z Brzyduli zatrudnić. On dopomoże

Edziu.... niedobra kobieta z Ciebie :> To swiadczy o tym, ze nie od urody zalezy to czy bedziemy z kims czy nie :) Jesli masz jakies watpliwosci - e-maila masz pod moim nickiem :P

Gość kosmata potwora
Szejku, a Ty jestes tyz samotny? bo jak tak, to i z Toba cuś musi być nie tak :( a tutaj to i Przemko obawiam się że nie dałby rady :( no chyba ze jakis Pajacyków, to moze tak :classic_cool: 😭

dobra, bierz tego Szejka nie będziem w takim ciężkim momencie przebierać, bo się może nic lepszego nie trafić :P :D

czy samotny.. no raczej nie :P Jestem singlem jak na razie bo lubie sie sporo bawic :P Nie znalazla sie jeszcze taka ktora by mnie "ujarzmila" :D

Gość kosmata potwora
no mnie to zaden nie chce ujarzmic :( ale ale... ile Ty Szejku masz lat? Edzia, dzięki ;) moze nie jest gupi jak but :classic_cool: :D

Gość cvxx
jak ci przeszkadza zes kosmata, to sie ogol i po sprawie

a nie powiem ^^ moge jedynie podpowiedziec ze jestem prawdopodobnie mlodszy od 70% przebywajacych tutaj osob :>

Gość kosmata potwora
to i pewnie ode mnie też 😭 ja się nie golę, a depiluję 😠 :P