Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MILLAA

Proszę przeczytajcie ?

Polecane posty

Witam ! Wiem, że to nie jest temat na to forum, ale na innym jestem lekceważona. Chciałabym prosić, aby wypowiedziały się kobiety, czy po normalnym współżyciu też się tak dzieje z narządami płciowymi jak opisałam poniżej. Mój problem polega na tym, że kilka lat temu po masturbacji zwiotczały i wydłużyły mi się wargi sromowe mniejsze i łechtaczka. Odkąd to mi się stało jestem ZAŁAMANA i bliska OBŁĘDU. Nie mogę siedzieć w obcisłych spodniach - czuję wtedy okropny ucisk, ból warg i ból, pulsowanie łechtaczki. Mam także ciągłe podrażnienia tych okolic, a kiedy noszę wkładkę higieniczną, to czuję jakbym miała pieluchę. Mam 27 lat nie miałam nigdy chłopaka. Bardzo dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.

Gość Atai
Moze to jest efekt zlego stanu zdrowia, podwyzszonego hormonu wzrostu, kortykosteroidow, testosteronu? Moze masz dlugo trwajaca infekcje, ktora spowodowala zaburzenia hormonalne i przez to wszystko ci sie rozrasta.

Co do łechtaczki, to o czymś takim nie słyszałam i wątpię, że coś takiego jest możliwe, jeśli rzeczywiście to wina łechtaczki, a nie np. fałdka skóry, który ją chroni, to sprawa dla lekarza, co zaś do warg sromowych mniejszych, to operuje się to na NFZ, refundowane i prosty zabieg, skocz do subforum o chirurgii plastycznej, tam gdzieś to jest ;)

Nic z tych rzeczy co piszecie nie miałam, stało mi się to po masturbacji i dodam, że te wargi i łechtaczka nie wydłużyły mi się jakoś bardzo jak to piszą inne kobiety, które mają motylki od urodzenia i wargi im wystają kilka cm poza wargi większe. Czy po seksie też się tak dzieje ???