Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kryształeksa

Harlekinowe sexopowiadaczki

Polecane posty

UWAGA!!!! FRAJEROM WSTĘP WZBRONIONY!!!! Niegrzeczni chłopcy( których niestety jest coraz więcej na tym kobiecym forum), podpowiedzieli mi temat.:) to może tutaj dadzą mi(jakże i innym dziewczynom)spokój...!?:) Może tutaj będę mogła w spokoju poopisywać swoje przygody, czy fantazje.... Pozdrawiam wszystkie forumowiczki!:) PS.:Zapraszam na ten topik wszystkich, którym podobały się moje posty na topiku" Wasze przygody ze zbokolami"!

Chcę opisać jedne z moich przygód dot., żonatych facetów. Poznałam jednego na necie, po kiklutygodniowych , częstych kontaktach, postanowiliśmy do siebie zadzwonić... Spełniałam jego oczekiwania9 wszelkiego typu) on mnie też fascynował- szczególnie seksualnie( często rozmawialiśmy o tym , czego mu brakuje w życiu sexualnym ze swoją żona). Zaczęliśmy przygodę kochanie się przez telefon.._ rozmawialiśmy o tym kochając sie( jak i co robimy w tym momencie) dochodziliśmy do orgazmu w tym samym momencie- było super!!!:) ale po pewnym czasie zaczęliśmy rozmawiać o jego żonie_ jaka jest, co i jak robi z nim w łóżku, jak reaguje, jak on ją zaspokaja, jak on na nią reaguje.... Bardzo mnie to zaintrygowało!!! Zaczęłam sobie wyobrażać, jak tak naprawdę u nich jest podczas stosunku!- Strasznie mnie ta zaczęło podniecać.... Zastanawiałam się, jak to sprawdzić....?!Znalazłam rozwiązanie....!:)....

Gość JackX
No i.... ciekawe....