Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwekkk333

nie wiem czy zadzwonić do byłej

Polecane posty

Gość neurotyczkach.

Gość nie odzwon nie odpisuj
nie krzywdz jej wiecej

Gość zalmiciebiekurwa
eee, nie dziwne, ze tak sie zachowywala, ejstes chujem do potegi entej

Gość ona sie leczyla

Gość i dlaczego sie rozstaliscie
przeciez idealnie do siebie pasujecie. walcz o ten zwiazek:) ty zwykly meski fiut, ona glupia cipa rozkladajaca nogi i plaszczka sie nieszanujaca. idealna para. dlatego lubie pradziwych mezczyzn i kobiety z klasa. o ile ciebie jeszcze tlumaczy zwykly samczy ped, o tyle ona jest godna wsadzenia w kaftan. rozmnazajcie sie licznie i wesolo, w zwiazku lub bez. wszystkiego dobrego wam zycze.

Gość bo co bo się zakochała
ślepo..bez przesady ile jest takich zakochanych wariatek pierwsza jej miłość tak bywa

Gość jestem kobieta i nie cierpie
glabow i tlumokow

No tak być może czuje się bardziej dowartościowany jak tak biedna dziewczyna dalej mu się narzuca :O Leczysz sobie nią swoje kompleksy? A Twoja obecna dziewczyna wie o twoich rozterkach :P Zapewne taki z Ciebie dureń, że nie wie o niczym :D

Wydaje mi się, że dziewczyna ma zniszczoną psychikę, nie wiem czym to jest spowodowane, może jest atrakcyjna i odbierana tylko powierzchownie, napisałeś, że długo była zamknięta, zapewne nie traktowano jej serio i dlatego, nie uzewnętrznia się. Nie ma między Wami więzi emocjonalnej i ona przejawy Twojego czarnego humory odbiera jako sygnał, ze jej nie kochasz, kochając Ciebie, ma nadzieję, że coś będzie, przywołuje niemiłe sytuacje abyś zweryfikował, powiedział, że ją kochasz ale taki masz charakter, albo że jej nie kochasz i dlatego tak się zachowujesz. Ty tego nie robisz, więc ona się złości i tak w koło. Jeśli chodzi o Twoją osobę, to mam wrażenie, że szukasz potwierdzenia na to że ona Cię szaleńczo kocha, ktoś tu słusznie napisał, że leczysz swoje kompleksy jej narzucaniem się. Jej upadek jest Twoim wzlotem. Ona ma zaburzenia osobowości, a Ty jesteś niestabilnym mężczyzną bawiącym się kobiecymi uczuciami. Nic z tego nie będzie, wyniszczycie się wzajemnie.

Gość mam pytanieee
słaba istota jesteś z wykształcenia związana z psychologią?Bardzo dobre i trafne uwagi wysuwasz

Gość oczywiście że nie dzwonić
Tyś jest ciota!!!! Wyniszczyłeś dziewczynę i cieszysz sie z tego ze masz taka moc w sobie, ze ja olewasz zle traktujesz a ona cie kocha!!! do czasu palancie!!

Gość przede wszystkim sama dala sie
wyniszczyc tepe baby maja tendencje obiwniania za swoja glupote wszystkich dookola tylko nie ich samych

Gość była chora i zaslepiona
moze i nawet tepa jak chcecie ale on był pełni świadom on nic nie czuł mógł zadbań tak zwyczajnie o nia by nie krzywdzć

Gość dla mnie razem macie coś
z dekiem

Gość dokładnie jedno i drugie
zorane. a ciągnie swój do swego niestety :O

Gość facet jesteś dziecinny
Narobił bałaganu i chce uniknąć konsekwencji. On chętnie by się z nią spotkał, żeby pożartować, pobzykać, miło spędzić czas, tylko narobił bigosu i panna chce porozmawiać, chce wiedzieć czy to coś znaczy, czy są szanse zeby byli razem a koleś zwyczajnie, dziecinnie chce to przeczekać. Ktoś słusznie zauważył, że to substytut mężczyzny. Puść pannę wolno egoisto, może trafi na dojrzałego mężczyznę. A że pomyśli że znowu ją olałeś to fakt, tak pomyśli i będzie jej łatwiej zapomnieć o takim cwelu mechanicznie zaspokajającym swoje potrzeby. Z takim mózgiem do agencji debilu a nie za dziewczyny się zabierać, tym bardziej po przejściach.

Gość na marginesie zeszytu
Ona w końcu otworzy oczy, zamknie serce. Jeszcze ma nadzieję, że coś z tego będzie.

Gość a moze ty wioeas
o jej zaburzeniach i zwalasz wine na jej zachowanie zeby siebie wybielic?

Gość ktos tutaj slusznie zauwazyl
idealnie sie dobraliscie

Gość lituana
Maskara. tak,jak ktoś wczesniej napisal,nie mam pojecia,czym kieruja sie faceci,.ktorzy wiedzą,że dziewczyna cierpi,kocha ich,a oni to wykorzystują i zaciągają do łóżka,mieszjaą w głowie. Kobieta w tej sytuacji myśli,ze to jeden z powodo,dla ktorych mężczyzna moze chciec wrocic.