Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamaparampam

facet ukrywa coś przedemną ....pomózcie....

Polecane posty

Gość pamaparampam

witam.mam prośbę o to by ktoś mi doradził w pewnej kwestii.Mam chłopaka z ktorym zamierzam wziąć ślub. Chodzi mi tu glownie o jego nie szczere podejscie do mnie. Do tej pory myslalam,że jest ze mną szczery i mowi mi prawdę .wiem o jego bylej i jeszcze paru innych kobietach z którymi się zadawał zanim mnie poznał .Co prawda nie wiem jak wygladają ale to akurat nie jest ważne. Nie dawno zupelnie przypadkiem odkryłam u niego (ukryte) zdjęcia jakiejs dziewczyny z kilkoma czułymi zdaniami.Wiem,że jest ona wsrod znajomych na naszej klasie. Nic by mnie to nie zdziwiło ale mój chłopaka sie do mnie przeprowadził i zabaral wiekszosc swoich rzeczy do mnie. Własnie w trakcie tej przeprowadzki trafilam na te zdjecia. On tego akurat nie widzial. O nic nie zapytalam bo nie chcę z butami wchodzić w jego byłe sprawy damsko meskie.Wiem,że napewno nie gra w tej chwili na dwa fronty.Nie rozumiem jednego - po co mu te zdjecia z milosną dedykacją w moim domu (niedługo naszym wspólnym).Zachwialo to troche moim zaufaniem do niego .On wie o mnie wszystko w kwestiach damsko męskich z przeszlości i nie tylko.Jestem z nim szczera do bólu. Skoro chce być ze mną po co zabierał te foty? W głowie mam kłebki myśli i mam ochote te zdjęcia wyrzucić ,on i tak pomysli,że pewnie zginęly podczas przeprowadzki. Doradzcie mi coś bo nie wiem co robić......................................................................................................................................

Gość obciągnij mu

Gość pamaparampam
........?

Gość pamaparampam
wkurza mnie to jego gówniarskie zachowanie.Już lepiej być samą niż dostawać kopniaki w d..ę.

Gość pamaparampam
jej czy moją ;) fotę

Gość
pogadaj z nim moj facet przez pol roku mial nad biurkiem zdjecie swoje ze swoja byla bo "ladne bylo" ...

Gość frjiofpdf
ale co, miał wyrzucić te foty? ja też się wprowadziłam do mojego faceta- i on ma foty swojej byłej, ja wzięłam ze sobą foty mojego byłego bo dlaczego nie? mam wypierać się przeszłości? mam zapominać? dobrze wspominam swojego byłego, chcę mieć jakąś pamiątke z czasów jak byliśmy razem i tyle a kocham mojego faceta nie szukaj dziury w całym

Gość niepewna_kobieta
olej te foty, nawet jak przeszlosc przestaje miec dla nas znaczenie czasem cos zostaje typu fotka na kompie czy w skrzynce gleboko ukryta, on nie patrzy godiznami na fotke i nie teskni, tylko po prostu zachował na pamiątke i tyle, nie ma numeru do niej nie wysyła esemesów to tlyko fotka, przeciez to przeszlosc przed Toba, moze spedzil fajne lato wtedy i to mu przypomina, ja sama mam fotke, nie wime juz gdzie jakiegos kolegi z wakacji co mnie calowac na laweczce uczył hihi i to tylko fotka zabawne wspomnienia z czasow gdy chodizlam do LO, jak cie meczy to kiedys przypadkiem zapytaj, ale napewno to nic waznego, ale tkaie rzeczy sie zachowuje

Gość
no tym bardziej ze wyszly dopiero przy przeprowadzce czyli w akrtony zagrzebane byly pewnie... kazdy ma jakies wspomnienia... klaser mojego obecnego z jej byla na polce miedzy ksiazkami stoi...

Gość pamaparampam
mie meczy tylko jedno,bo na fotach nie jest dziewczyna z ktorą chodził.Wiem to bo mowil o swej bylej. Pomija tylko tą .Jego rzeczy oprocz ciuchów to kilka książek ,płyt i albumów a między zdjęciami ona.....w moim domu i o niej nic nie wiem.To niech mi powie co to za jedna i co znia go laczyło .Mam prawo chyba wiedzieć a nie snuć domysly .Nich mi to powie bo ja nie chcę wyjść na taką co to szpieguje.Głupio się czuję teraz bo sama sobie narobiłam bigosu. Z drugiej strony to może i lepiej ,że tak wyszlo.tylko jak go o to zapytac?

Gość
wprost, powiedz ze znalazlas takie zdjecia i tyle

Gość pamaparampam
hmmm sprobuję z nim pgadać.dziekuje za rady

Gość nininmi mimii
blokers, ty nam poka swoja fote to bedzie wiadomo czy my mozemy ci poka nasze foty

Gość ja mojemu nic nie mowilam
tylko chaje zrobilam ze mysli o bylej..podarl kartki od niej i inne rzeczy:>...no niestety ale ja tez moge bylych rzeczy miec ale nie mam..wywaliłam bo skoro jestem z kims to przeszłosc pozostaje przeszloscia...