Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Love Me

jestesm zazdrosna... czy powinnam?

Polecane posty

Gość hdgdsfy
dfjhdjf, hdjdsj, kfdjds to ja, jedna osoba :)

Gość jestem w takiej samej sytuacji
ja bym usiadła,powiedziała mu że nie mam nic przeciwko normalnym kolezankom i normalnym relacjom ale po tym wszystkim i po tej aferze i jej tekstach jak on nadal uważa że nie wypada jej olewać bo to dziecinne to niech sie z nią zaprzyjaźni , nie poskutukuje? to ja mu już dziękuję za związek. proste,głosno i wyraźnie jasno mówisz o co ci chodzi? nie dociera? dziekujesz do widzenia

kfdjds->> głupie,to by miało sens gdyby tamta dziewczyna była normalna a to jakas psycholka i desperatka po takich tekstach nie wiem kto normalny chciałby takiej znajomości więc daruj...

Gość fhfdfjf
to znowu ja, tylko caly czas pisze pod innymi nikami zrozum czlowiek na kazdym kroku poznaje nowych ludiz i ja uwazam ze tak powinno byc, nie mozesz miec go tylko dla siebie i ty i on powinniscie sie rozwijac, zawierac nowe znajomosci, chodzic na imprezy ze znajomymi, nie ograniczajcie sie nawzajem. na pewno wtedy bedziesz mu sie bardziej podobala, dziewczyna ktora dzieli czas na przyjaciol zabawy, swojego chlopaka i zainteresowania, dziewczyna szczesliwa, zabiegaan i usmiechnieta, niz wiecznie naburmuszona zazdrosnica, szperajaca w jego komorce i prywatnych rzeczach

Gość fjfhfhf
a gdzie tam bylo napsiane ze psycholka, a co w jej zachowaniu bylo tak psychicznego ?

ale on robi identycznie to co ja , ja tez prze zniego stracilam przyjaciela bo uroił sobie ze mu sie podobam itd ze za czetso gadamy no i dla niego go olałam i pokazałam ze jest dla mnie najwazniejszy. przeciez ja mu nie zabraniam kolezanek i kolegów ale jak jakas panna sie wpieprza to mam mu pozwalać z nią utrzymywac kontakt? no sorry trzeba umiec sie zachowywac jak normalni znajomi a jak sie nie umie to nara

zgadza się,poznaje sie wszędzie mnóstwo ludzi,moj chłopak moze chodzic sam na imprezy,spotykac sie z kim chce kiedy chce, ja też i sobie to cenię ale jak jakaś laska by mi napisała że nie przeszkodzę im w ich wielkiej przyjaźni? psycho jak dla mnie w ogóle co to za dziewucha która niby przyjaciółka wie że ona ma dziewczyne ale puszcza mnóstwo sygnałów rabo i wieczorem jak napisąła autorka kiedy wie że ze mna jest? to nie jest zdrowe i normalne, to jakaś desperatka

byla taka sytuacja ze mizialismy sie z moim chlopakiem bylo ekstra milo i wogole i nagle dzwoni jakis telefon pytam kto to a ten ze kolega. po zabawie powiedzial ze to ona :O no bylam taka wsciekla aloe nie powiedzial mi o tym bo nie chcial psuc zabawy ... tez ma kiedy dzwonic typiara:/

postaw się w drugiej sytuacji, masz kolegę, chcesz z nim pogadać dzwonisz czy idziecie na piwo czy spacer ok,ale wiesz ze jest ze swoją dziewczyną i puszczasz mu 20sygnałków z rana i na dobranoc? po co?! to nie jest zdrowe takie zawracanie dupy zajętemu facetowi pomijam kwestię faceta który sam powinien olać taką idiotkę

Gość shghsh
ale ona mial prawo sie z nia kontaktowac, mial prawo sie z nia przyjaznic, a moze autorka to zniszczyla. moze to dlatego ona zaczela tak robic, bo on z dnia na dzien przestal sie odzywa, z dnia na dzien o niej zapomnial ? bo jak dziecko posluchal sie swojej dziecwzyny ? sama autorka pisala, ze sie lubili, ze uwazal ja za madra, inteligentna, ze lubili rozxmawiac, wiec jakim prawem mu to zabrala. przeciez on przestanie ci wszytsko mowic, on nie bedzie cie przedstawial zadnych kolezankom nowym i bedzie wszystko ukrywal, on cie na imprezy jego znajomych przestanie brac bo mozesz byc zazdrosna przeciez roznie ludzie ze soba zyja, niektorzy moga znac sie 2 lata, uwielbiac sie i nawet dawac buziaka na przywitanie i nikomu nic do tego

Gość thffhhf
ale ja wcale nie wierze w te 20 sygnalow rano wieczorem i caly czas. mysle ze to juz autorka wyolbrzymila dla lepszego efektu :p

jeszcze gdy nie bylam z moim obecnym podobal mi sie kiedys taki chlopak czesto gadalismy i wogole i nagle jakby znia na dzien zaczal chodzic z pewna panną. ani razu do niego nie napisałam mimo ze bardzo go, lubilam jakos mozna sie nie wtrąćcac.ta kolezanka mojego chłopaka nawet miala jakies problemyz dyskiem i przed tą sytuacja nawet nie mialam przeciwko zeby jej naprawil tego kompa a teraz w zyciu bym nawet na to nie pozwolila, ona wie ze ja jestem zła bo wtedy jak był u niej to zapytała czy powiedział mi o tym czy on jest u niej, ona kazda sytuacje by wykorzystała zeby byc z nim . jak cos kiedys na mnie powiedziala to kazala mu prztekazywac mi przeprosiny czy cos no taka gierka jej a on uwaza ze ona jest dobra i takie sranie w banie slepy :/ a twierdzi ze zna zagrywki dziewczyn.. gowno prawda

moim zdaniem desperatka ocenicie jak wasi faceci będą odbierac tel od przyjaciółki podczas uprawiania seksu z wami

Gość związek to nie koleżeństwo
żeby się z obcymi dziewczynami witać pocałunkami :o Czy jestem w związku czy nie, męskich znajomych trzymam na dystans, a szczególnie tych, którzy są w związkach. Po pierwsze nie robię drugiemu tego, co mnie może nie być miłe. Po drugie nie wymagam od innych by się mną zajmowali 24 godziny na dobę, nie puszczam sygnałów do nikogo, mam swoje życie, swoje sprawy, jak się z kimś spotykam to konkretnie aby porozmawiać, załatwić jakieś sprawy, pobawić się. A zajętemu koledze, który wieczór spędza na słodkich pierdzeniu przez gg sama powiedziałabym aby zajął się swoją dziewczyną. Bo to jest obecnie, a raczej powinna być jego najbliższa osoba. Jako istota inteligentna sama sobie umiem zorganizować czas i nie muszę ni to koleżanek ni to przyjaciółek ciągle swoją obecnością, smsami itp. zajmować. Każdy ma swoje życie, bliskich, rodzinę, a koleżeństwo to tylko dodatek, jak ktoś powiedział, ciągle poznaje się kogoś nowego, a tym samym często stare znajomości przechodzą do historii bo takie jest życie. I bardzo się cieszę, że moi koledzy mają podobne zdanie, a mój partner podobne sposób patrzenia na relacje. Najpierw rodzina, bliscy, potem przyjaciele, potem koledzy, a znajomi są gdzieś na szarym końcu.

nie pisałam ze dzwoni do niego caly dzien ale codziennie musi o sobie mu przypomniec. no teraz to sie zmieniło bo wogóle zero kontaktu miedzy nimi z tego co mi wiadomo. ale co mam zrobic gdy znowu to by sie zaczelo? gdy zauwaze jakas rozmowe czy cos?

po prostu nie wiem jak sie zachowywac teraz zeby nie wyjśc znowu na kretynkę:/

Gość do love me
ty nie jestes ta slynna love ma z kafeterii ktora spala z 8 facetami? :O

Gość do love me
bo byla tu taka ktora z wieloma to robila i chyba miala podobny nick

nikt mi juz nie doradzi? nawet nie mam prawdziwej przyjaciolki zeby się wygadac :( z nikim o tym nie mogę porozmawiac...