Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Love Me

jestesm zazdrosna... czy powinnam?

Polecane posty

jestem z moim chlopakiem juz ponad 2 lata. przedemną mial taką dobra kolezankę chodzil z nia do klasy 3 lata no i jakos sie polubili. jednak gdy ja sie pojawilam zaczal sie mna bardziej interesowac i zwiazał sie ze mną jednak ona ciagle do niego sygnaly puszczala na gg ciagle pisali dawała mu znaki ze chce byc z nim itp Jednak on mi mowil ze głupio mu tak po prostu zakonczyc znajomości o co go prosilam, poniewaz długo się znają itd i ze to dziecinne bedzie no i że wyjaśnił jej ze nie beda nigdy razem. Ona ma chłopaka a mimo to jej przyjaciolka powiedziala mu ze ona jest zła ze moj obecny jest ze mną... co o tym myślicie

dodam ze od tej pory po wielu kłótniach o nią twierdzi ze z nią juz nie utrzymuje kontaktu, przez ta sytuacje ciagle mu sprawdzam poczte archiwum telefon bo ciagle mi sie wydaje ze z nia gada a ja sobie tego nie zycze. on mi powtarza ze tylko ja ze ona jest tylko z wyglądu ładna ale nie moglby z nią być przez jej charakter ale nie ukrywa ze ją lubi...

Gość www.tnij.org/zakupy2009
Powinnaś byc jak najbardziej zazdrosna.Wygląda na to że on wkrótce wróci do swojej byłej

Gość jestem w takiej samej sytuacji
jak Ty,niestety z tym że ja nigdy mu nie powiedziałam że ma z nią nie utrzymywac kontaktu,wiem że jakies poł roku nie gadali a mieszkają w jednym akadmeiku,ostatnio zaprosiła go na swoje urodziny w akademiku i pewnie za 2 tygodnie ona bedzie u niego na popijawie,co zrobić? ostatnio przyznałam mu sie że te smsy które ciągle dostaję jak ze mna jest to taki koles z moich studiów który nie chce sie odczepić i nagle zrobił się zazdrosny:D i to on ciągle mi wypomina i sie o niego wypytuje ja na razie nic nie wspominam ale poczekam aż o niej wspomni i powiem mu że jak ma do niej sentyment to niech spada do niej i że ja przynajmniej utrzymuje z tym kolegą kontakt tylko telefoniczny a nie tak jak on imprezowy

swoją drogą ciekawa jestem jak mu zakazałaś ? co powiedziałaś zeby sie z tamta nie zadawał? bo ja sobie nie wyobrazam tego, np żeby mi chłopak zakazał jakiejś znajomości czy ja jemu nie wiem mjakbym mu to miała powiedzieć,sprawa by sie wyjasniła jakby dla mnie nie miał czasu bo robił akurat cos z nią wtedy bym go olała i mam nadzieję że on to wie

znaczy no mowilam mu że nie ma sensu tego ciagnac skoro on nie szanuje mojego zdania no i jeżeli jest wazniejsze to co ona powie niz ja. jednak on ciagle mowil ze tak nie jest ze mnie kocha itd no i w koncu nadszedl ten dzienze juz znia skonczyl sie kontaktować. tak przynajmniej mi mówi. przedemna nie ukryje bo go ciagle sprawdzam i jak narazie bede bo ciezko zaufac. do mnie tez czestro pisał chłopak no i tez z nim skonczylam gadac dlatego jezeli on bedzie zn ia gadal to ja bede tez z tym drugim gadała:P oboje jestesmy tak samo zazdrosni wiec to nas wykonczy chyba:P

i dobrze że masz takiego kolegę :p ja też :p i jak jeszcze raz mi wypomni to ja jemu tą koleżankę paskudną :D

na dodatek napisałam do niej z jakieś 3 miesiące temu z pytaniem dlaczego do niego ciągle wydzwania itd a ona ze to jest ich sprawa :O i ze ona wie o wszystkich rozmowach w przeciwieństwie do mnie, zrobiłam chlopakowi o to awanture i stwierdzil ze z pewnością chodziło jej o cos starego. po czym ona napisała mu ze jezeli nie dostanie osobistych przeprosin z mojej strony to zawiesi z nim kontakty a on napisał jej "Twój wybór ale tego sie nie doczekasz i nawet na to nie licz" myslicie ze ja to zabolalo?:P no i na drugi dzien przez przyjaciółkę przekazała mu list ze stracila przyjaciela:O niestety go nie widziałam choć bardzo jestem ciekawa co dokładniej w nim napisała ale głupio mi pytać o to chłopaka czy mi go pokaze. stwierdził ze śmiesznie się zachowała itd. ona jest starsza odemnie o 3 lata wiec ma mnie za gowniare itd i czuje sie duzo lepsza. nienawidze jej zabronilam mu nawet wymawiac jej imienia a jak on cos o niej wspomni to co mu powiedziecv?

to jakaś totalna szmata! współczuję:o dobrze ze on jej tak odpisał i ci to pokazał jak sie odczepiła to suoper po takiej akjcji definitywnie zabroniłabym jakiegokolwiek kontaktu,jaksś przyjaźń?? rozwaliłaś mnie tym:P bezczelna szmata inaczej jej nie nazwę myslałam też o tym żeby napisać do tej jego koleżanki z końską szczęką ale odpuściłam,zobaczymy jak to się dalej potoczy,ja bym jej powiedziała że nie życzę sobie przyjaźni,albo go bierze albo daje mu spokój raz na zawsze,jak spędzamy razem weekendy to sprawdzam jego koma i nie ma od niej wiadomości,nikt tez do niego nie pisze przy mnie więc chyba dobrze jest i oby tak zostało

no on byl w sumie na mnie zły że do niej napisałam bo stwierdził ze potem bedzie mi obrabiała dupę i że jak juz to mogłam dużo wczesniej do niej napisać a nie teraz jak juz maja wszystko wyjaśnione.tylko ze ja mu powiedzialam ze jezeli on tego nie zrobi to ja to zrobie chociaz on nadal twierdzil ze to bedzie dziecinne typy "ej wez mi nie puszczaj sygnałow" podobno ona do niego tak puszczała sygnaly bo bardzo dawno temu powiedziala mu ze nie pozwoli zeby ich przyjaźń kiedykolwiek się skonczyła i na pewno nie skonczy się z jej strony. ogólnie on ma o niej dobre zdanie ze jest inteligentna i wogole ale powiedzial mi że nie mogę sie do niej porównywac bo jestem od niej jego zdaniem lepsza. no ogolnie jestesmy szczesliwi widujemy sie codziennie zawsze stara sie dla mnie miec jak najwiecej czasu dzwoni do mnie kilka razy dziennie. jest badzo przystojny wiec podoba sie dziewczynom i ja jestem okropnie zazdrosna ale tej panny nienawidze kiedys zapytała go "co czujesz gdy mnie widzisz" :O no zamurowało mnie jak mi to powiedzial wiec zapytałam co odpisał a on ze nie pamieta ale na pewno nie to co by chciala uslyszec... ehh on mi kaze juz o tym wogole nie myslec ale jestem bardzo taka przejmująca:(

no własnie tego pisania do dziewczyny to ja się boje że wyjdę na jakąś desperatkę olac sukę,pogadać z chłopakiem ,ostrzec, a jak nie pomoże to ADioooos

dlaczego stwierdzisz ze się osmieszyłam? mialam patrzec jak jakas głupia baba sie wpieprza?;/

Gość jdfjjsdfhh
o fuck;/ dziewczyno co ty robisz ?? posmiewisko z siebie

no ale on twierdzi ze juz koniec ze zero rozmow i wogole ale ja ciagle myśle o tym co było wyobrażam sobie o czym oni mogli sobie tak gadac:/ wiem ze lubił z nią rozmawiać ogolnie no lubił ją sama juz nie wiem czy dac sobie z tym juz calkowicie spokój

nie nie do końca o to mi chodziło takie dzwonienie do ex może ją tylko rozochocić bo zauwazyła ze cię wkurza, jak nie dzwonisz tzn ze ją olewasz z a jak tak tzn że ma nad tobą przewagę i bedzie jeszcze bardziej robiła ci na złość trzeba wziąć taką ewentualnośc pod uwagę ja wychodze z założenia że facet ma mózg mimo wszystko że naiwny jest,więc powinno wystarczyc pogadanie z facetem zeby on to załatwił raz na zawsze a jak nie umie tzn że nie chce albo zależy mu??

Gość i ja tak mialam
po wielu burzliwych awanturach sie skonczylo rumakowanie...mial ja na naszej...wyjebalam...mial kontakt w tel...wyjebalam...jakies smieszne zdjecia jej konskiego ryja na tel...tez wyjebalam...skoro proszenie nie wystarczylo...sam sie o to prosil...milion gluchaczy esek wczesnie rano wieczorem...IDIOTKA...to sie skonczylo juz w zeszlym roku, ale przysiegam ze jakbym ja dzisiaj spotkala na ulicy to by ode mnie dostala takiego soczystego w ryj zeby sie juz nie pozbierala...

Gość dfjhdjf
nie masz prawa go trzymac w klatce, nie masz prawa mu wybierac przyjaciol, co za gowniarskie podejscie. ksiezniczka jest zazdrosna i zabrania mu starych znajomosci ? szybciej od ciebie ucieknie niz ci sie zdaje. osmieszasz sie, piszac do niej pokazujesz ze czujesz sie zagrozona:p gdybys byla pewna siebie i swojego faceta mialabys to w dupie, a ty zwyczajnie boisz sie ze cie zosatwi, no coz jezeli nie zmienisz swego zachowania to pewnie w krotce nastapi. a tak z innej beczki, ja bym nigdy sie tak nie ponizyla, cvhcoiaz by mnei zazdrosc zzerala nie pokazalabym tej drugiej, ze czuje sie w jakis sposob zagrozona

szczerze to troche załuję ze do niej napisałam ale wtedy bylam doslownie w desperacji prosilam go zeby jej powiedzial zeby się od niego odczepiła a on to olewal w koncu nie wytrzymałam :/ teraz wiem ze nigdy do niej nie napiszę. zreszta to ja jestem lepsza a nie ona bo to mnie wybrał. słuchaj, jak mialam mu nie zabrpnic znajomości? trzeba bylo umieć normalnie rozmawiac a nie jak ona schodzila na flirty itd to ma byc znajomosc?? no sorry.. trzeba umiec zachowywac sie jak normalni znajomi a nie flirtowac

Wiesz ja na twoim miejscu załatwiłabym to sobie z nim a nie pisała do dziewczyny jak zazdrosna,zdesperowana biedaczka,która boi się że ta go odbije;] to jest poniżenie się wiesz jak ona się musiała dumnie poczuć?Zrozumiała przez to że jest dla ciebie zagrożeniem;/

Gość i ja tak mialam
masz racje nie zaluj...to on powinien sie nad tym zastanowic co robi...smiesza mnie takie znajomosci z ex...w moim przypadku to byla przyjaciolka mojego ale...

zreszta on nie jest lepszy bo tak sie zlozylo ze oprocz niego na gg i w tel nie mam zadnego chlopaka bo jak zobaczy ze zjakims gadam no 3 dni z rzedu to juz sie wkurza . jeżeli czegoś odemnie oczekuje to sam niech robi tak samo a nie tylko mnie poucza. a zrobilam z siebie debilke przez niego nikt mi nie doradzil co mam zrobic w tej sytuacji bylam sama z tym

Gość hdjdsj
to byl zajebisty blad ze do niej napisalas ale wybralas zajebiscie zla koncepcje. po pierwsze pokazujesz facetowi, ze jestes o niego cholernie, az jak piszesz desperacko zazdrosna, no sory ale tak chyba nie zachowuje sie dziewczyna pewna siebie i ktora uwaza sie za lepsza od rywalki, pomysl ? moglas to calkiem inaczej zaltwic i nie wyszlabys na tym jako cholerna zazdrosnica z niska samoocena. a raczej moglas to zajebiscie sprytnie zalatwic i wtedy jeszcze bys na tym zyskaal, bo wyszlabys na dziewczyne z klasa, twoje facet bylby w ciebie wpatrzony, sory ale myslsiz ze mu sie chce tak non stop tlumaczyc, robic co kazesz dla spokoju i sluchac twoich wyrzutow na jej temat, jak histeryczka. jestes chyba jeszcze mlodfa i niedoswiadczona, nie znasz facetow

spoko, dobrze że się wszystko dobrze zakończyło a jak tak tzn że się już czegos nauczył i to sie nie powtórzy a ja w moim związku tego sie najbardziej boje i w ogóle u facetów- tego ze tak latwo ich omotac, sa tak ulegli.....

ale ja go tak długo prosilam, nie chcialam zeby nasz zwiazek sie rozpadl przez jakas głupią gnidę bo sie bardzo kochamy, twierdził ze to bedzie dziecinne jak nie beda wogole kontaktu utrzymywać. teraz twierdzi ze wogole nie utrzymują kontaktu. w gg ja wywalilam w telefonie tez zero !!!! zawsze mi mowi jak ją zobaczy czy rozmawiali czy nie . kiedys usuwał rozmowy niby dlatego zebym sie nie denerwowała bo nic w nich nie było w na darmo sie denerwuję. no i teraz twierdzi ze był głupi itd no i nie wiem czy mu juz zaufać

hdjdsj ->> skoro jestes taką mądra to jak to mogła załatwić z klasą?!?!

Gość podoba mi sie to co napisalas
dfjhdjf nie masz prawa go trzymac w klatce, nie masz prawa mu wybierac przyjaciol, co za gowniarskie podejscie. ksiezniczka jest zazdrosna i zabrania mu starych znajomosci ? szybciej od ciebie ucieknie niz ci sie zdaje. osmieszasz sie, piszac do niej pokazujesz ze czujesz sie zagrozona gdybys byla pewna siebie i swojego faceta mialabys to w dupie, a ty zwyczajnie boisz sie ze cie zosatwi, no coz jezeli nie zmienisz swego zachowania to pewnie w krotce nastapi. a tak z innej beczki, ja bym nigdy sie tak nie ponizyla, cvhcoiaz by mnei zazdrosc zzerala nie pokazalabym tej drugiej, ze czuje sie w jakis sposob zagrozona

więc doradzcie mi co mam zrobic jeżeli zobacze ich rozmowę bo tak po prostu tego nie zostawie bo nie pozwole zeby robil cos przeciwko mnie za moimi plecami tymbardziej zn ią bo po tym wszystkim nie zniosę tego!!!!

Gość kfdjds
a nie znacie powiedzenia : miej przyjaciol blisko a wrogow jeszcze blizej ? przynajmniej ja to tak zalatwialam i niczego nie zaluje, nie wyszlam na jakas desperatke klora zabrania rywalce kontaktu z przyjacielem. to byl pierwszy plus bo naprawde uwazam ze nie ma nic gorszego, po drugie twoj facet nie widzi ze ejstes o niego tak cholernie bezsensownie zazdrosna, wiele zyskujesz w jego oczach a w jej wychodzisz na dziewczyna sprytna z klasa i pewna siebie, wtedy ona staje sie szara mysza