Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idealallaal

MATKO JAKIE SZWEDKI SĄ PIĘKNE TO GŁOWA MAŁA..WIDZIAŁEM DZIŚ TAKĄ ...

Polecane posty

Gość idealallaal

Była tak piekna za brak słow.. czy wszystkie szwedki takie sa?? PELNE CHOLERNIE PEŁNE..USTA... BIALA SLICZNA CERA..DŁUGIE BLOND NATURALNE WŁOSY..WYSOKA I MEGA SZCZUPŁA..KIEDY SZŁA WSZYSCY FACECI AŻ SIE ODWRACALI..ROBILA NIEZIEMSKIE WRAŻENIE..

Gość SZWEDKI TO NAJPIEKNIEJSZE
KOBIETY NA SWIECIE

Gość ZUPA POMIDOROWA A
A SKAD TO WIESZ??????

Gość prosze dajcie zdjęcie
typowej ładnej szwedki...bardzo was prosze.. dacie?? bylejaka fotka ale łądnej szwedki bo ja nie umiem sobie wyobrazic jak szwedzka uroda wyglada taka ładna... a moj kolega twierdzi ze szwedke od razu idzie rozpoznac..bo ma tak oryginalnie sliczną urode kazda ..

Gość nieszwedka
Bylam miesiac w Sztokholmie i powiem, ze szczerze, ze nie widzialam tych powalajacych uroda Szwedek, a lubie obserwowac ludzi i na pewno bym to zauwazyla. Proponuje najpierw wyjechac do danego kraju, pobyc tam troche, a potem sie wypowiadac🖐️

Gość nieszwedka zazdroscisz
alez zazdrosc co? w Polsce nie widac urody to fakt ale w Szwecji wiekszosc jest sliczna

Do ZUPA POMIDOROWA A - bo je widziałam :) U nich proporcja piękna Szwedka / brzydka Szwedka (niezależnie od wieku i stanu zadbania) to jakieś 200 / 1 :D Tak, zazdroszczę im strasznie, ale staram się być obiektywna.

Gość kitten in the bottle
ja mieszkalam dlugo w Szwecji i Szwedki maja ladne buzki,ale sylwetki na pewno nie filigranowe i szczuple,raczej wysokie i dobrze zbudowane,cos w stylu "Helgi".za to faceci- to dopiero bajka :D

Gość nieszwedka
Mam na tyle wysoka samoocene, ze na szczescie nie musze nikomu niczego zazdroscic:D Stwierdzam tylko fakt, ale nie bede dyskutowala z osobami ,ktore nigdy w Szwecji nie byly i oceniaja urode kobiet na podstawie paru osob. To tak jakby myslec, ze typowa Meksykanka wyglada jak Eva Longoria:D

http://tnij.org/szwedki1 http://tnij.org/szwedka2 http://tnij.org/szwedka3 http://tnij.org/szwedka4 Nie mówię, że wszystkie są bezwzględnie piękne, ale mają coś w sobie. No i zdecydowana większość ma bardzo regularne rysy, nie zdarzają się za duże nosy, asymetria (jakaś bardzo widoczna :P ) zbyt niskie lub zbyt wysokie czoło, za szerokie usta, podwójne podbródki etc etc

Gość nothing special
typowa szwedka http://www.youtube.com/watch?v=guE5dmTfa1A a co do facetów - premier szwecji http://www.europarl.europa.eu/eplive/expert/photo/20090715PHT58281/pict_20090715PHT58281.jpg jakby były takie ładne to by w konkursach wygrywały i modelki by mialy ładne, z twarzy są wsiowe choc oczywiście trafiają sie naprawde ładne jak wszędzie, no i tam sa prawdziwe jsne blondynki co poniektóre

Gość cichytm
Tak sobie czytam, te Wasze wypociny... Ciezko sie z nimi zgodzic. Ja jestem zachwycony uroda szwedek ... I w ogole skandynawek. I w tym wszystkim nie chodzi mi tylko o "szablon urody" ale o sposobie jak sie Je postrzega. Maja taki wrodzony usmiech, ze jak na niego patrze to nic wiecej do szczescia mi nie potrzeba. Do tego sa cudownie naturalne, bez "tapety" salarium etc. Ktos slusznie zauwazyl, ze nie koniecznie mowia to co mysla, ale to juz inna historia. Dla mnie wygladaja pieknie i nigdzie indziej nie widzialem tak pociagajacych kobiet

Gość Wazne2014aaa
Mówi się że Polakom podobają się Szwedki bo one są bogate i że Polacy się z nimi puszczają ale przecież nie każdy Polak taki jest, są Polacy którym podobają się Szwedki ze względu na urodę, tradycję, kulturę, język Szwecji i szukają prawdziwej miłość. I tak samo jest z Polkami którym np podobają się Hiszpanie ze względu na urodę, tradycję itd Hiszpanii, i szukają prawdziwej miłości ale wiedzą że najważniejszy jest charakter, a stereotypy kłamią bo ludzie nie są tacy sami są różni więc nikogo nie należy skreślać przez narodowość tylko charakter bo on jest najważniejszy. nie każda np Szweda, nie każdy np Hiszpan uważa że Polak ho hańba i Polka to hańba. Stereotypy kłamią a więc nie każdy Polak/Polka itd są np ładni i fajni bo sa też brzydcy i nie fajni, ale też każdy ma inny gust, ludzie na zachodzie czasem lepiej wyglądają bo bardziej dbają o wygląd ale Polak/Polka też może np lepiej dbać o włosy itd liczy się charakter a nie wygląd a operację plastyczną można zawsze zrobić Pozdrawiam :-)

Gość Wazne2014aaaaa
Mówi się że Polakom podobają się Szwedki bo one są bogate i że Polacy się z nimi puszczają ale przecież nie każdy Polak taki jest, są Polacy którym podobają się Szwedki ze względu na urodę, tradycję, kulturę, język Szwecji i szukają prawdziwej miłość. I tak samo jest z Polkami którym np podobają się Hiszpanie ze względu na urodę, tradycję itd Hiszpanii, i szukają prawdziwej miłości ale wiedzą że najważniejszy jest charakter, a stereotypy kłamią bo ludzie nie są tacy sami są różni więc nikogo nie należy skreślać przez narodowość tylko charakter bo on jest najważniejszy. nie każda np Szweda, nie każdy np Hiszpan uważa że Polak ho hańba i Polka to hańba. Stereotypy kłamią a więc nie każdy Polak/Polka itd są np ładni i fajni bo sa też brzydcy i nie fajni, ale też każdy ma inny gust, ludzie na zachodzie czasem lepiej wyglądają bo bardziej dbają o wygląd ale Polak/Polka też może np lepiej dbać o włosy itd liczy się charakter a nie wygląd a operację plastyczną można zawsze zrobić Pozdrawiam :-)

Gość CZYTAJ TO
Nie które dziewczyny i chłopcy z innych krajów są bardzo ładni ale i tak najładniejsi są Polacy i Polski usmiech.gif !

Gość Jesteście dziwni
Piszecie że Polacy/Polki Szwedzi/Szwedzi są ładni i fajni a potem piszecie że są nie fajni i nie ładni że się podobają Polki/Polacy Szwedą/Szwedką z wzajemnością a potem piszecie że jest inaczej wniosek prostu wszyscy ludzie nie są tacy sami są różni nie ma reguły a generalizowanie uogulnianie i nie zauważanie że ludzie są różni to debilizm.

Gość gość
Byłam właśnie w Sztokholmie. Widziałam Szwedki, które mają strasznie męskie rysy twarzy. Za to faceci z zaznaczonymi kośćmi policzkowymi wyglądają super i są wysocy;)

Gość gość
w sztokholmie to widziałeś przeważnie turystów. ja z kolei ładnej szwedki nie miałem okazji zobaczyć, są zgrabne , uporawiaja sporty, wieczorem pełno tego biega po parkach. ale są takie z lekka jakby zasuszone, mają ostre rysy twarzy. za to kraj, marzenie :) a cena chleba to po prostu kosmos :)

Gość gość anonim
...pozwolicie ze i ja wtrace sie wta debate o szwedkach! Zanim jedenascie lat temu opuscilem polske wydawalo mi sie ze ogolnie szeroko rozumiane nacje slowianskie sa ladnymi ludzmi ,ale jak zobaczylem zachodnio germanskie i normanskie nacje to szybko zmienilem zdanie .Oni sa poprostu ladniejsi zarowno kobiety jak i mezczyzni , maja lepsza fizycznosc sa wyzsi i maja ladniejsze rysy twarzy i lepsza kulture osobista .Na pocieszenie powiem ze jest mnustwo innych narodowosci brzydszych od nas , chocby rumuni ,litwini ,ukraincy itd ... ogolnie mowiac im dalej na wschod tym ludzie brzydsi

Gość KIRIKIRIA
właśnie wróciłam ze Szwecji, z krótkich wakacji...i potwierdzam Szwedki są bardzo ładne, uśmiechnięte, naturalne i wysportowane, a mężczyźni...ech marzenie. Oczywiście nie generalizuję bo spotyka się i otyłe osobniki a do tego z niskim wzrostem, ale tak powierzchownie oceniając powiem tak...są to zdecydowanie ładni ludzie :)

Gość gość
no to nie poznałeś jeszcze urody Islandek, one są piękne

Gość gość
Co do Islandek to prawda, z natury pięnke

Gość Łukasz KK
Szwedki są ładniejsze od Polek podobnie jak Dunki i Norweżki

Gość gość
Dunki? Serio? Są szczupłe i i dobrze ubrane ale urodą niestety nie grzesza

Gość gość
Pierwsze słyszę żeby szwedki były ładne , rosjanki tak ,Polki tak, ukrainki tak ale szwedki sa przede wszystkim cholernie grube i barczyste , typowa szwedka ma barki jak polski facet ,ogólnie germanki maja mocna budowę ciała i taki Polak przy szwedce wygląda jak c***a nie mówiąc już o szwedach

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak "filigranowa szwedka " one mają tak gruby kosciec ze nawet jak sa szczupłe to wyglądają jak takie "nabite "