Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo powaznie prosze o pomoc

Kto odsprzedalby mi jedna paczke Harmonetu?

Polecane posty

Pisze bardzo powaznie,na gwalt potrzebuje jednej paczki Harmonetu (jestem za granica,nie mam jak sobie zalatwic).Kto bylby tak dobry i wyslalby mi jedna paczke (oczywiscie na moje koszty,czyli ja place za wszystko,mozecie wyslac za oplata itd).Jestem nawet w stanie zaplacic wiecej niz ona jest warta (ja kupuje za 24.80zl w Polsce (woj.lodzkie) ale jak ktos drozej to wysle pieniadze na konto czy jak). Prosze,kto okaze ludzkie serce i wspomoze? Szczegoly uregulowalabym mailem albo telefonicznie. Prosze...

prosze,niech ktos mi pomoze...:( naprawde jestem w beznadziejnej sytuacji...

Gość w świetle równouprawnienia
Bylo nie jechac na zmywaki tylko siedziec w polsce. zachcialo sie wycieczek to teraz bedziesz uzywac gumek stomil olsztyn.

ulzylo ci? lepiej sie juz czujesz? to teraz zrob pare glebokich wydechow z podniecenia nie szkoda ci energii na wypisywanie takich bzdur?

Gość zespół edwardsa
Bzdurą to ty jestes, jak wiedzialas ze jedziesz to trzeba bylo zabrac zapas, tylko mi nie mow ze to niespodziewany wyjazd, przyjechal rycerz na bialym koniu i zabral cie do irlandi czy gdzie tam :P

nie zrobie ci tej satysfakcji i nie powiem co tez takiego niespodziewanego mi sie wydarzylo ze potrzebuje jednej paczki a teraz zabieraj stad swoj tylek,mala zmijko