Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klex

Dziewczyny Zarabiacie mniej od facetów BO CHCECIE ZARABIAĆ MNIEJ OD FACETÓW!

Polecane posty

Tylko formułujecie to odwrotnie, czyli: co to za facet, co zarabia mniej ode mnie, chcę faceta, który zarabia co najmniej tyle co ja. Noż kvrwa! Macie czego chcecie, to czemu narzekacie??? Nie słyszałem jeszcze postulatów: Chcę mieć faceta, który zarabia mniej ode mnie. Pomyślcie trochę i się wypowiedzcie:)

Gość bo taka już rola księżniczki
narzekać . A że każda kobieta ma coś z księżniczki , lub przynajmniej pragnie mieć.

Np wyobraźmy sobie taką sytuację. Wygrałyście i zarabiacie tyle samo albo najlepiej więcej od facetów. Wtedy samotne nieszczęśliwe kobiety mówiłyby tylko: no teraz nie ma już w ogóle prawdziwych facetów, gdzie podziali się prawdziwi faceci. Co to za faceci, którzy zarabiają mniej ode mnie. chciałabym mieć faceta ale taki, który zarabia mniej ode mnie nie wchodzi w grę. Po części już tak jest a będzie się pogłębiać. Ciekawe kto będzie szczęśliwy, bo wiadomo, że kobiety będą nieszczęśliwe i mężczyźni będą nieszczęśliwi... może kosmici? może geje? nie wiem:)

Gość wruna
Nie trzeba być wróżką, żeby zgadnąć, że kolega mało zarabia i ma z tego powodu kompleksy...

Owszem tak jest ale jeśli będę zarabiał więcej to też figę z makiem:P

Gość wruna
Spoko, nikt Ci tej Twojej figi z makiem nie chce zabierać!

O, jeśli będę zarabiał więcej to pewnie się znajdą takie, co będą chciały mi ją zabrać

Gość wruna
To się nie daj! W końcu to Twoja figa z makiem! Zjedź ją sam!