Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość referrata ata

jak byłam młoda to byłam głupia teraz zmądrzałam

Polecane posty

Gość referrata ata

wchowałam sie w biednej rodzinie gdzie rodzice wcale ze mną nie rozmawiali, nie było jedzenia i ubrań.Jak byłam młoda i poznawałam chłopaka to od razu chciałam się całować albo seks uprawiać.Nawet po dwóch dniach znajomości bo myślałam że tak trzeba, nie rozumiałam :-O teraz jak mam 29 lat to wiem na czym polega znajomość, przyjaźń, miłość, poznawać się ale wtedy nic nie rozumiałam, patologiczna rodzina i z dala od świata :-(

Gość no i kiedyś byłaś fajną
dziewczyną, a teraz to zwykła ździra jesteś

Gość lalalallalalp
w ktorej agencji mozna cie spotkać:D??

Gość referrata ata
wiem że dla was to śmieszne ale nawet pamiętam że kilka razy uprawiałam seks podczas dyskoteki albo z chłopakiem po dyskotece u niego, w samochodzie teraz sama się sobie dziwie dlaczego byłam taka porąbana

Gość jestes zwykla pospolita
szmata do podlogi

Gość referrata ata
czasami rozmyślam i sama nie wiem po co mi to było nie znałam innego kontaktu matka nigdy ze mną nie rozmawiała , nie tłumaczyła antykoncepcji, nigdy nie gotowała obiadów, nie szykowała mi śniadania do szkoły, nigdy ojciec też nigdy ze mną nie rozmawiał a jak mu sie coś nie spodobało to mnie bił pasem , np dlatego że nie wyniosłam śmieci , że nie pozmywałam, cały czas mnie bił i bił i mówił na mnie że niepotrzebnie się zalęgłam, że mnie tak zleje że się zesram z bólu kiedyś to mi tak krew leciała z twarzy że zabryzgałam nią ściany , szarpał mnie koszmar normalnie :-(

Gość kdfgjf
ja tez zmadrzalam i uwazam ze okres buntu to cos najgorsze na swiecie, moja mama postarzala sie przeze mnie o jakies 10 lat, przykreale prawdziwe, chcialabym cofnac czas

Gość zaden porzadny facet cie nie
zechce

Gość referrata ata
nie przejmuje sie tym ale czasem jak sobie przypomnę.... he he he :-D jest co wspominać ale teraz jestem już inna

Gość madra po szkodzie
referrata ata, jestem z Tobą. Ludzie nie oceniajcie innych, nie wiedząc przez co przeszli. Ja zanim pierwszy raz zakochałam się z wzajemnością, też miałam wielu facetów, często po alkoholu :/. Smutne to bardzo, wyrzuty sumienia powodowało. Moja mama wychowała mnie sama, i nigdy nikogo sobie nie znalazła, tylko kochanków. Niesamowite jest to jak z domu wynosimy wzorce. Choć sami potępiamy rodziców, nie umiemy inaczej. Moja pierwsza wielka miłość zmieszała mnie z błotem, co świadczy o tym, że z miłością wiele wspólnego nie miała. Do tej pory żyję sama, nie tracąc nadziei że z kimś się zwiążę. Mam dwójkę dzieci, które są dla mnie nagrodą za trudy, ale eks partner to chyba karą jest :D. Pozdrawiam wszystkie zagubione dziewczyny. To jest błędne poszukiwanie miłości.

Gość Nusiaaaa123987
Cześć dziewczyny.referrata ata ja również jestem z Tobą też kiedyś przechodziłam taki okres buntu i też bardzo dużo rzeczy żaluje no ale najgorsze że czasu nie można cofnąć. Teraz mam chłopaka z którym jestem szczęśliwa a on wie że kiedyś święta nie byłam ale oczekiwał tylko szczerości ode mnie i teraz chcemy sobie razem życie ułożyć wie ze teraz jestem dobra dziewczyną i będę dobra żoną i matka a to co było to jest przeszłością i nie ma co wspominać ważne że się żałuje i teraz jest się innym człowiekiem i nie popełni wiecej takich błędów.Pozdrawiam