Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana ja jestem

i jak tu nie wstydzici sie swoich piersi przed facetem? zdjecie

Polecane posty

Gość facet musi miec
minimum 15 cm, a kobieta minimum B

Gość facet musi miec
ty bys nawet taka z wklesłymi chciał

Gość omg co drugi facet ma wieksze
ale nie przejmuj sie, jak kocha to nie bedzie mu to przeszkadzac przeciez poza tym glupota jest ze oszukujesz go pusz apami, jakbys ich nie nosila to bys przyciagala facetow ktorzy lubia male biusty i nie byloby problemow a tak on woli wieksze i co bedzie po zdjeciu stanika? w sumie to obawy masz uzasadnione....

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tez mam małe piersi,takie jak TY, tez miałąm komplaksy ale jakos nie do przesady, z facetami nigdy nie miałam problemów. Teraz Mam 33 lata cycki dalej małe po 3 ciazach a faceci i tak sie za mna ogladaja. Cycki to nie wszystko ;)

Gość zalamana ja jestem
dziekuje za slowa otuchy, chociaz ci, ktorzy krytykuja i "wspolczuja" sprawy nie ulatwiaja, ale liczylam na szczere wypowiedzi wiec za te rowniez dziekuje

Gość Yesmi
ja mam 26 i mam baardzo małe, ale przestałam się nimi już dawno przejmować, jak byłam młodsza to i owszem beczałam po nocach, ale z wiekiem się przyzwyczaiłam do tego co mam, na powodzenie nie narzekam ;) mam 182cm i długie nogi, odpowiednia kiecka, butki, piersi wpakować w dobrze dobrany stanik i już :)

Gość gość
hahahaha facet ma niezla niespodzianke gdy sie przed nim rozbierzesz :D

Gość gość
Jestem facetem i uwielbiam małe piersi - im mniejsze tym lepiej! Najbardziej męczyło mnie gdy moja dziewczyna wstydziła się ich. Bo mnie one bardzo się podobały, a ona je ukrywała! :) Z czasem zrozumiała, że bardzo mi się podobają i zaczęła się nimi chwalić przede mną. :) To wszystko jest kwestią gustu! Jeżeli facet lubi małe to będziesz mu się podobała, a jeżeli nie to lepiej się rozstańcie bo będziecie się męczyć nawzajem.