Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byc albo nie byc ..

czy jedno PIWO REDS nie zaszkodzi w końcówce ciązy?

Polecane posty

Gość mnxvlknck.nsxf
wiem doskonale to obwieść światu tę nowine bo widocznie wiekszosc lekarzy jest niedouczona i tego nie wie.I widocznie te lata badan nad wpływem alkoholu na płód mozna wrzucic do lamusa, rypnąc o kant tyłka, bo wiem doskonale wie najlepiej.Szkoda mi ciebie...

Gość Joanna245
Można spokojnie napic sie piwka Redsa według mojej ginekolog można spokojnie bakterie się wyczyszczą przy okazji.

Gość japikolemasakiera
Właśnie. Wasi lekarze z pipidów wiedzą niby lepiej niż wieloletnie badania na temat spożywania alkoholu w ciąży?! To powodzenia!! KAŻDA ILOŚĆ ALKOHOLU SPOŻYWANA PRZEZ CIĘŻARNĄ JEST POTENCJALNYM ZAGROŻENIEM DLA DZIECKA. Chcecie? to fundujcie to swoim dzieciom, ale nie namawiajcie do tego innych. "Bo moje/mojej bratowej/cioci Heni- dziecko, mimo że piłam urodziło się zdrowe", ... ale drugiej której radzisz picie może się już zdrowe nie urodzić!!!!

Gość gość
jedno na pewno nie, byle nie codziennie

Gość gość
nie chce mi sie czytac co kto pisal ale ja napisze tak mysle, ze nie zaszkodzi ale czy jest sens? wytrzymałaś tyle to i ta koncowke wytrzymasz :) pozdrawiam

Gość gość
oo dałam plame. temat sprzed 6 lat :D mysle ze autorka juz dawno tego reddsa wypila :D

Gość gość
zenada Wy macie byc matkami? zachowujecie sie gorzej niz te wasze dzieci, bo mamusia musi wypic, bo ma ochotke i juz! co z tego ze dziecku sie krzywda stanie. ehh patologia sie poszerza w tych czasach. Kobieta, a zeby paru miesiecy bez piwska nie umiala wytrzymac. To juz faceci sa madrzejsi od Was. Jaki wstyd, kobieta z wielkim brzuchem chlejaca piwsko..