Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmiazdzylam go jak karalucha

powiedzialam facetowi straszne rzeczy

Polecane posty

ale prawdziwe. koles byl beznadziejny, mial gigantyczne ego, myslal, ze jest och i ach a ja mu powiedzialam wszystko co o nim mysle,jaki jest dziecinny, jak mnie odrzuca od niego, ze mnie nie podnieca i ze kutaska to ma malego (a mowil sam o sobie "czarnuch" haha) pojechalam po calosci... teraz korci mnie zeby przeproscic, mam wyrzuty sumienia...

Gość
to po kij z nim bylas? ne ma za co przepraszac bylas szczera czemu masz przepraszac za prawde, za to co myslisz?

Mojemu byłemu też tak pojechałam nawet że był beznadziejny w łóżku ale miałam powody. Teraz mam wspaniałego faceta z którym planuje ślub.

Gość i miałaś racje co to za typ
co o sobie "czarnuch" mówi :D jak mialas racje to nie miej wyrzutów sumienia 🖐️

Gość danie z danego
jeszcze kopa w dupę trzeba było dać, byłoby cacy wtedy

Nie przepraszaj nie bądź głupia to On powinen Ciebie jeszcze przeprosic nie ty jego !

spotykalam sie od czasu do czasu z nim na stopie takiej przyjacielskiej- mowilam mu ze nic do niego nie czuje. kiedys po wyladowalismy w lozku, po tym epizodzie zaczelam czuc do niego jakas odraze, a jego "pewnosc siebie" jeszcze bardziej to wszystko potegowala.. a w dupie. nie bede przepraszala.prawde mowilam

Gość
taaa przyjacielski sex...

No i bardzo dobrze zrobilas, skoro mial przerost ego. Moze dzieki temu ratujesz nie tak wyszczekana jak ty dziewczyne, ktora bedzie chcial omamic tym jaki jest zajebisty:-p

Gość nastepny pojedzie
po tobie :) mowiac :masz cipke jak wiadro na choinke znalazlem cos ciasniejszego :)

hehehehe wy to macie najebane w tych glowkach kiedys jedna tez mi tak chciala dowalic z fiutem:D no to pojechalem po calosci,,,,,,,,,,male cycki celulit i reszta dziewczyna cycki po 2 latach widze ze zrobione a rszte leczy z kompleksow chyba,,,,,,,,,,przynajniej widac po grymasie na twarzy a jak se pukalem panienki tak se pukam dalej :D

sensual koles tu chodzi o cos innego, ale ty widze masz siano w glowie i jedeyny temat o jakim myslisz to ruchanie. ja mam cycki jakie mam, celulit itp i zdaje sobie z tego sprawe, nie mowie jaka to jestem niunia, ze kazdy na mnie poleci - wrecz przeciwnie chodzilo o to, ze facet byl irytujacy .zyl w swiecie fantazji na swoj temat, chcial przyjezdzac do mnie na seks, myslal, ze jest kurde kasanowa 21 wieku... phi

Gość no i dobrze moze oprzytomnieje
tylko mu to wyjdzie na zdrowie.

Wystarczyło powiedzieć, że nie chcesz z nim sypiać.

no najpierw grzecznie mowilam , ze nie chce. dopytywal dlaczego, przeciez to tylko zabawa itp. cisnienie mi skoczylo i dowalilam gosciowi z grubej rury

Gość nie cierpie takich
bezkrytycznym, kubel wody sie przyda