Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomcio Paluch

Czy rozwieść się z żoną ??

Polecane posty

Gość Tomcio Paluch

Zadaje sobie to pytanie już od roku (jesteśmy małżeństwem 3 lata). Nie kocham jej bo ciągle mysle o mojej ex narzeczonej :(

Gość ejbisi
to po co sie z nia ozeniles?

Gość daj się psom na pożarcie

Gość Tomcio Paluch
Nie wim po co sie ożeniłem :(. Głupi i młody wtedy byłem :(. A może chciałem sie zemścic na swojej ex narzeczonej za to, że zerwała zaręczyny :( Czy jest sens tkwić w związku w którym nie czuje sie szczęśliwy ? Nie mamy dzieci bo z tą kobietą (moją żoną) nie chce mieć potomstwa

Gość Tomcio Paluch
Bo się zajebiście ruchała 🖐️

Gość Tomcio Paluch
Daruj sobie piepszony podszywie !!!! :(

Gość raczke
musiales byc cholernie mlody ze sobie zrobiles na zlosc zeniac sie z osoba ktorej nie kochales glupota w czystym wydaniu a twoja ex narzeczona nawet to nie obeszlo bo kiala na tyle rozumu zeby od takiego niedojrzalego faceta sie uwolnic Brawa dla tej pani

Gość ejbisi
W takim razem rzeczywiscie rozwiedźcie się jak najszybciej. Przynajmniej oboje bedziecie mogli sobie ułożyc zycie na nowo.

Gość Tomcio Paluch
Moja ex nie wyszła za mąż do tej pory. Odzywam sie do niej na NK ale ona odpowiada cały czas "że już wybrałem sobie partnerke na całe swoje życie........." Mimo wszystko wiem, że cały czas czuje coś do mnie. Ja poprostu to wiem !!!!!!!!!!! :( Chce jej napisać, że cały czas ją kocham ...................

Gość raczke
facet telepata jest wie na odleglosc co czuja inni co nam jeszcze ciekawego powiesz

Gość ale palant....
Ale z ex narzeczoną chciałbyś mieć dzieci, co? Ty o tym , że nie kochasz obecnej żony musiałeś wiedzieć od samego początku. Ot, tak niszczysz czyjeś życie, jak możesz i co z ciebie za człowiek? Nadużyłeś zaufania swojej żony. Ona może mieć przez ciebie problemy natury psychologicznej i społecznej. Została podle oszukana i trudno jej będzie zaufać jakiemuś facetowi (po takim cyrku, to chyba każda by miała problemy, nie tylko ona). To karygodne, co robisz!

Gość ejbisi
Szczerze mówiac jesli chcesz miec jakiekolwiek szanse u swojej ex to NAJPIERW rozwiedź się z żona. A ty widze jestes wygodnicki cwaniaczek i najchetniej to bys sie nie rozwodzil a ex obracał na boku :o

Gość Tomcio Paluch
raczke facet telepata jest wie na odleglosc co czuja inni co nam jeszcze ciekawego powiesz Nie jestem telepata, poprostu wiem to od jej znajomej :(

Gość Tomcio Paluch
Wiem, że źle zrobiłem i przyznaje się do tego. Byłem i może nadal jestem egoistyczną świnią :( Czy jest jakaś szansa na naprawienie swojego błędu nie raniąc mojej żony ?

Gość ejbisi
Nie da sie jej nie zranic... co najwyzej mozesz szybko i stanowczo zakonczyc wasz zwiazek (tak żeby sie nie łudziła ze uda sie cos naprawic) no i wyjasnic jej szczerze co sie stalo... zwalic cala wine na siebie.

Gość Stary nie lam sie tylko
startuj do swojej ex. Kobiety lubia jak sie je zdobywa :) Kobitki nie burzcie sie tak :D tylko zapytajcie sie swoich mezow o jakiej kobiecie tak naprawde myslac bzykajac was :D. Jako facet zapewniam, ze okolo 90% mezczyzn nie zeni sie z kobieta ktora kocha 🖐️

Gość raczke
zartujesz chyba najgorsza rzecz jej zrobiles ale trza poniesc konsekwencje i jak najszybciej zakonczyc malzenstwo zeby jej psychiki nie rozwalic w mak

hmm ciezka sytuacja. po 1 rozwiedz sie z zona, napisz swojej ex co czujesz. nawet jak ona napisze ze nie obchodzisz ja.... to nie rezygnuj z rozwodu.biedna twoja obecna zona ale daj jej szanse bycia z kims innym, i daj sobie szanse...

Gość ale palant....
Złożyłeś krzywoprzysięstwo przed ołtarzem. Obdarowałeś swoją żonę cierpieniem, które nie każdą kobietę dotyka. Będzie ono twoim piętnem, dopóki ona nie znajdzie swojej drogi w życiu, a wierz że to przez ciebie nie będzie jej łatwo. Pzykro mi, ale dla ciebie nie ma taryfy ulgowej!!! Bez komentarza!!!

Gość Tomcio Paluch
Tak więc, czeka mnie poważna rozmowa z żoną :-O Chce dać jej szanse znalezienia swojej drugiej połówki bo ja z pewnością tą połówką nie jestem :(. Chce żeby była szczęśliwa z kimś innym.

porozmawiaj z nia :) bedzie zła...oj bedzie. ale przezyje. musi. :) moze ona odczuwa sama twoj brak milosci. kobitki to czuja :) ... napisz jak poszla rozmowa! koniecznie. ;) a i jeszvze jedno... gdyby ex sie nie przejmowala nie odpisywałaby w ogole. a jednak odpisuje. ;)) jest szansa ;)) powodzenia!

Gość Ktos u gory zadal pytanie
czy autor chcialby miec dziecko z ex . Co za glupie pytanie :-O No tosz pprzeciez wiadomo, ze chce sie miec dzieci z ta baba ktora sie kocha a nie z ktora sie jest z przymusu czy glupoty :)

Gość Tomcio Paluch
malenka008855 porozmawiam, porozmawiam. Dziekuję że mnie nie zjechałaś tylko w jakimś sensie pomogłaś :) Tak jak piszesz, gdyby ex nie odpisywała............ a ona mimo wszystko odpisuje. Chce walczyc o nia :)

walcz o szczescie :) dziś wiem ze trzeba walczyc.. ;) całe zycie przed Toba musisz byc szczesliwy. spełniony :)) bedzie dobrze! : ))

Gość ale palant....
Najgłupsze pieprzenie jakie słyszłam! "Chce dać jej szanse znalezienia swojej drugiej połówki bo ja z pewnością tą połówką nie jestem . Chce żeby była szczęśliwa z kimś innym." W jaki sposób, gdzie twoje poświęcenie, równe wykorzystaniu tej dziewczyny. Pieprzysz takie farmazony, że mdli. Mam nadzieje, że życiowy bumerang wróci do ciebie i odczujesz to na własnej skórze. Ludzie to nie meble, ani zabawki. Więc trzeba odczuć, aby to wiedzieć, bo niektórzy są na tyle tępi, że inaczej się nie da.

Gość o.....nie
A ty malenka sie lecz!!