Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samoloty w głowie

alergia na mleko i bebilon pepti.

Polecane posty

Gość samoloty w głowie

Synek dostał wyprysków na twarzy, jest marudny, nie śpi, nie ciągnie piersi, zasypia na niejco kilka minut,jest słaby, podaję mu nan activ ale ono ponoc uczula i chyba przejdę na bebilonpepti- mówiła pediatra. Czy po zuzyciu bebilonu pepti bede mogła wrócić do nan activ czy juz nigdy? jak bylo u Was/ mam tyle tego mleka w buteleczkach i w proszku puszkę, a teraz mamkupić inne...i ogólnie dziecko takie niespokojne. Jak długo te krostki będa na twarzy? ja jestem na diecie, nie jem nabiału.

Gość alergiaalergiaalergia
poczytaj o alergii na białko mleka krowiego, to się wszystkiego dowiesz bebilon pepti będziesz musiała stosować co najmniej kilka miesięcy, a może nawet do ukończenia 2-3 lat przez dziecko, odstawia się w porozumieniu z pediatrą krostki znikną po 2-3 tyg od zmiany mleka, czasem szybciej dzieci zwykle wyrastają z alergii na mleko ok 2-3 roku życia, a czasem nigdy, każdy przypadek jest indywidualny nie leczona alergia prowadzi do stopniowego uczulania się na kolejne produkty, a potem może przejść w alergię wziewną, a nawet astmę stosuj sie do zaleceń lekarza !