Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Franekkk

prosze o odp.

Polecane posty

Gość Franekkk

Moja zona pddac sie musiala zabiegowi usuniecia macicy i czegos tam jeszcze na jajniku. Jak sie ma wynik takiego zabiegu do wspolzycia plciowego, czy to nie ma znaczenia? Dziekuje za odpowiedzi.

Gość campari34
po takim zabiegu normalnie tak jak i przed tyle że już nie będziecie mieli dziecka

Gość Franekkk
nie no, chodzi mi o to, czy zabieg taki eliminuje wspolzycie ze strony kobiety?

Gość campari34
absolutnie nie będzie tak jak i przed

Gość hyhyguiihyu
ladaco ale wiesniak z ciebie prostak do entej, czemu takie betony pojawiaja sie na kafeeeeeeee?????????????????? spadaj stad buraku, jelopie jeden!!

nie eliminuje współżycia ale wiadomo że na wszystko potrzeba czasu ....najlepiej jak to jej lekarz zdecyduje kiedy będzie mogła na nowo podjąć współżycie ....ale w żaden sposób nie powinno to wpłynąć na jej odczucia seksualne jak też spadek libido....chociaż wiadomo że za każdym razem jest to indywidualna sprawa

Gość a faceci myslą
nie o kobiecie tylko o sexie. co za naród :/

Gość campari34
ladaco ale tak na poważnie czytam twoje wpisy często gdyż wypowiadasz się przeważnie jako pierwszy i na kazdy temat masz coś do powiedzenia ale czasem tak głupio piszesz i bez sensu że masakra ktoś ma poważny problem pyta kulturalnie a ty taką odpowiedz napiszesz że ręce opadają.czasem dobrze zbastować bo kiedy można to można ale sa sprawy że po prostu nie wypada.

Gość Franekkk
campari i 12345.... dziekuje bardzo. Kocham swoja zone i nawet gdyby...zawsze z nia bede. A pytaniem tym mam na wzgledzie tylko jej dobro .

Gość campari34
nic się nie martw mam koleżanki po tym samym zabiegu są młode przed 30-tką i jest dobrze.daj jej tylko czas bo czasem kobieta wpada w depresję okropną czuje się już nie wpełni kobietą