Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaaaaalamana

Proszę zajrzyj a może mi pomożesz

Polecane posty

Gość zaaaaaalamana

Witam Szukam kobiet ktore przeszły to co ja teraz przechodzę Jestem w ciąży wg om jest to 8 tyg. wg usg. najprawdopodobniej 6 tyg. ale widać sam pecherzyk przeszlam wczesniej poronienie wiec martwie sie gin tez nic nie mowi tylko kaze zrobic b-hcg 3 razy wiec pierwsze dzis zdobilam na kolejne ide w srode i piatek ale moje pytanie czy taka roznica czasowa jest normalna? dodam ze nie mam boli brzucha ani plamien jedyne objawy ciazy jakie mam to bole piersi czesto chodzę siku i mnie mam okresu. boje sie ze wszystko sie powturzy wiec szukam nadzieji ze moze ktoraś byla w takiej sytuacji i ze wszystko sie szczesliwie ulozylo

Gość marlen9997
taki badanie wykonuje sie co dwa dni,musi być taka różnica aby stwierdzic czy poziom tago hormonu wzrazta cze nie.to jest normalne

Gość marlen9997
u mnie przy pierwszym wynik był 1500,a za dwa dni już niestety tylko 400.życzę powodzenia.i jak tylko zauważych choćby najmniejszą plamke krwi pędz jak najszybciej do lekarza.

Gość zaaaaaalamana
Mam na mysli czy różnica 2 tygodni w wieku ciazy jest normalna czy nie? boje sie ze dzidzia sie nie rozwija ... :(

Niestety chyba Cię nie pocieszę... Ja jestem w 8 tygodniu od ostatniej miesiączki a w 6 wg USG... USG miałm robione w piątek, zarodek miał 4 mm widać było bicie serca... Róznica była w wieku ciąży jak widać ale pęcherzyk był z mieszkańcem... Moja bratowa miała dokładnie taką sytuację jak Ty i niestety było po wszystkim... Bardzo mi przykro... Ale moze jeszcze warto mieć nadzieję albo na konsultację do innego ginekologa iść...?

Gość ja miałam 2 tygodnie
różnicy, tak jak u ciebie urodziłam w terminie usg zdrowego chłopca:) takie różnice często się zdarzają, szczególnie jak miesiączki są nieregularne, ale niekoniecznie. bądź dobrej myśli:)

Gość zaaaaaalamana
przykro jest mi strasznie bo ciagle licze ze cos sie pokaze w tym moim pecherzyku a przynajmniej ze beta bedzie prawidlowo przyrastac to wtedy by bylo wiadomo ze ciąza sie prawidlowo rozwija a tak jestem w kropce i nic nie wiem :(

No jeśli beta przyrasta prawidłowo to nie będzie wątpliwości może USG kiepskie i maluch się gdzieś ukrył...?

Gość raczej nikle szanse
:(

Gość zaaaaaalamana
Fantasio nie wiem jak to będzie na usg idę 6.11 i przy okazji mam zanieść bety z tych 3 dni i się wszystko okaże nie ukrywam ze ciągle myślę o tym ale mam taką cichą nadzieje ze tym razem będzie dobrze ale mogę się mylić

Gość zaaaaaalamana
Dziewczyny mam wynik badania : 2505,00 mlU/ml a to normy zamieszczone przy wyniku: tydzień ciąży= wartości 3= 5,8-71,2 4= 9,5-750 5= 217-7138 6= 158-31 795 7= 3 697-63 563 8= 32 065-49 571 i tak dalej tylko pomóżcie mi bo nie rozumiem tych norm który to tydzień wg tych norm ? bo nie wiem czy one są wyrażane w tysiącach czy jak

Gość 6tydz jak byk

Gość zaaaaaalamana
dzieki za odpowiedz to by dobrze wychodzilo wg. obliczen od owulacji wiec nie powinnam sie martwić na zapas

witaj, zdaje mi sie ze Ty kiedys juz zalozylas podobny temat. Ja bylam w podobnej sytuacji bo mojego 8 tyg zarodka wogole nie bylo widac lekarka podejrzewala puste jajo plodowe. Ale pozniej sie okazalo ze wszystko jest ok i 4m-ce temu urodzilam slicznego, zdrowego synka.