Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekscentricc

Darmowy sponsoring

Polecane posty

Gość ekscentricc

Dużo się słyszy ostatnio o sponsoringu - starsi faceci dają młodszym dziewczynom pieniądze w zamian za... Ale to jeśli nie nielegalne to na pewno niemoralne Dlatego ja wpadłem na pomysł, żeby tak dla jaj dawać pieniądze...ale zupełnie za darmo:) ładnym nastolatkom:) Trudno byłoby chyba na to znaleźć paragraf?:) Nastolatki z biedniejszych rodzin często mają problem żeby wyciągnąć od rodziców dosłownie dwadzieścia złotych. Ja jakiś bogaty nie jestem ale dwadzieścia złotych to dla mnie nie problem:) Co o tym sądzicie?:)

Gość
super :] zasponsoruj mi ttzytzki :)

Gość hbjbjvcvc
To raczej darowizna - nieudokumntowana i słono opodatkowana. Sponsoring to chyba ekwiwalentność usług.

Gość hbjbjvcvc
:)))))))))))

Gość ekscentricc
Ile wynosi podatek?

Gość
aha ale nie spełniam kryteriów :O

Gość hbjbjvcvc
Nie mam pojęcia. Ale to raczej obdariowanego sie tyczy - no i był to żart.

to ja wezmę kilka darowizn i Ci zasponsoruje tzytzki :classic_cool: sobie przy okazji też :]

Gość a ja dajee
i robią mi lodzika na parkingu pod galerią i jest mi z tym dobrze

Gość hbjbjvcvc
juz sobei co nieco przypomniałam jak to z tym podatkiem. Po pierwsze jest podatek od darowizny. Jeżeli nei opadtkujesz darowizny a US doczepi sie do Ciebie skąd miałas kasę na operacje piersi to może opodatkowac Ci ta nieudokumntowana darowiznę jako nieujawniony przychód - stawka marne 75% przychodu. A porzychody z nierządu nei moga byc opodatkowane jako przychody tzw. nielegalne :)

Gość ekscentricc
Tego nie będzie aż tyle, żeby wystarczyło na operację. Mowa o kilkudziesięciu złotych ale dla 14 latki z biednego domu to już coś. I nie na dużą skalę. Na początku jednej bym tak pomógł. Kiedyś słyszałem na ulicy jak prosiła z płaczem mamę o pieniądze. Jak usłyszałem, że chodzi jej zaledwie o 20 zł to pomyślałem, że od ręki mógłbym jej podarować. Dla mnie to prawie nic a ona byłaby przeszczęśliwa...:)

Gość ekscentricc
Najlepsze jest, że w obecnym świecie niby wszystko jest możliwe, tak? No jak widać nie wszystko i nie trzeba się wiele natrudzić, żeby dokonać czegoś niemożliwego. Coś takiego jak danie komuś pieniędzy za darmo po prostu się ludziom w głowie nie mieści

Gość hbjbjvcvc
Mnie sie meiści. sama kilka razy dałam starszym Paniom w sklepie jak im z 5 zł zabrakło do zakupów.

Gość
ok ,ale nastepna w kolejce ustawia sie, cierpiąca 19 latka z zaburzonym życiem seksualnym :classic_cool: 🖐️

Gość hbjbjvcvc
Nie że cie namawiam ale mi od hormonów urosły z B do D/DD. Ale jak nie biore ich od 3 lat znowu mam B :(

Gość ekscentricc
Tak sobie myślę, droga przerwo:), że chyba Twoje zaburzenie może wynikać z czego innego. Np na studiach była jedna koleżanka, która też miała małe:) (nie dzieci:P ) i często nawiązywała do tego tematu. Jednak jak z nią kiedyś rozmawiałem to okazało się, że życie seksualne ma udane:) Myślę, że Twój problem jest w głowie. Z resztą dam jeszcze jeden argument. Zarówno ja jak i większość facetów woli małe ale naturalne piersi niż większe ale sylikonowe. No przecież Twoje małe piersi są czymś dziewczęcym, prawdziwym - ludzkim. A sylikonowe? Są czymś pomiędzy prawdziwą żywą dziewczyną a plastikową lalką kupioną w sex shopie.

Gość Zagranicznique
eks ... a Ty mieszkasz za granica?

Gość ekscentricc
Ależ skąd - na polskiej ziemi:)

Gość Zagranicznique
To masz fajnie, w bogatszych spoleczenstwach ciezej ze sponsoringiem.

Gość informuje
darowizne mozna sobie wpisac w pit.:classic_cool:

Gość chyba na organiazacje
pozytku publicznego lub tzw. kościelną :)

Musiałyby płacić podatek od darowizny. Inaczej by je zamknęłi.