zalewa13 0 Napisano Listopad 2, 2009 Witam, w tym roku poszłam na studia bardzo się tym stresowałam do tego chorowałam ostatnio i brałam 2 różne antybiotyki. Na początke tamtego miesiąca kochałam się ze swoim chłopakiem, nadal nie dostałam okresu. Robiłam 2 testy i wyszły negatywne. Ginekolog powiedział, żebym przyszła za 2 tygodnie jak nie dostanę okresu czy to może być ciąża już nie mogę wytrzymać nerwowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marlen9997 Napisano Listopad 2, 2009 a ile ci sie spóżnia okres,czy masz jakieś objawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zalewa13 0 Napisano Listopad 2, 2009 Okres spóźnia mi się 12 dni boli mnie co parę godzin jajnik i bolą mnie sutki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marlen9997 Napisano Listopad 2, 2009 To raczej powinna pojawić sie ta druga kreseczka.może powtórz test,bo objawy jakie opisałaś to na ciąże,Pamiętaj że nawet delikatny zarys,cień kreseczki oznacza ciąże.Ale jak gin nie stwierdził to wątpie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marlen9997 Napisano Listopad 2, 2009 ja jak byłam u lekarza to ciąży nie stwierdził,za dwa dni znowu poszłam i ciąża już była widoczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zalewa13 0 Napisano Listopad 2, 2009 robiłam 2 testy i na każdym była jedna kreska bez cienia 2. Jajnik mnie kuje jak bym miała dostać okres i mam mleczny śluz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niedoswiadczonaaaaa 0 Napisano Listopad 2, 2009 hej ja mam dokladnie tak samo jak Ty, okres spoznia mi sie rowno 12 dni, mam duzo mlecznobialego sluzu, raczej wodnistego, nie uprawialam jeszcze seksu ale na poczatku wrzesnia uprawialam petting z chlopakiem, pozniej we wrzesniu okres dotalam, 4 dni sie spoznil, krew byla taka jakby rzedsza bez skrzepow jak to zwykle mam, od tamtych pieszczot nic wiecej nie bylo, a do teraz okresu nie mam, o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
załza123 0 Napisano Listopad 2, 2009 mi sie juz spoznia 22 dni, dzis jest 52 dzien cyklu, test negatywny.. rowniez nie wiem o co chodzi, dzis mnie strasznie boli prawy jajnik, ledwnie moge chodzic :( moze spoznia ci sie przez chorobe albo stres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asdasdas Napisano Listopad 2, 2009 proste - idz na badanie krwi - beta hcg i wszystko będziesz wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bpcianek22 Napisano Listopad 2, 2009 obecnie jestem w 8 tygodniu ciazy i test ciazowy wyszedl pozytywny dopiero w 47 dc. poprzednie okolo 10 wyszly negatywne. czasami jest tak ze testy pomimo ciazy jej nie wykrywaja, jezeli chcecie byc na 1000% pewne to zmykajcie rano na badanie bhcg z krwi - koszt od 15-20 zł w zaleznosci od laboratorium i jestes pewna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
załza123 0 Napisano Listopad 2, 2009 bpcianek22, czyli w ktorym tygodniu od zaplodnienia ci wykryl ciaze?? mialas jakies dolegliwosci w tym czasie? ja to juz stracilam nadzieje, robilam test 48 dniu cyklu i negatyw, wiec napewno nic z tego.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akasaka Napisano Listopad 2, 2009 ehh mi tez sie okres spoznia juz 2 dzien... czuje sie normalnie jakby zaraz mial sie zaczac ale nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bpcianek22 Napisano Listopad 2, 2009 załza123- liczac od ostatniej @ bylo to 6,5 tygodnia czyli gdzies okolo 4,5 tygodnia od zaplodnienia. objawy do czasu testu pozytywnego brak - tylko @ spozniajaca pare dni po zrobieniu testu zaczely mnie bolec sutki i mam bialy sluz i sennosc i tak jest do dzisiaj. mam juz dwie corki i kazda ciaze przechodzilam prawie bezobjawowo. aha co do testow ten pierwszy to byla tak blada kreska ze zastanawialam sie czy ja widze powtarzalam testy przez kilka kolejnych dni rano (kupilam ich 14 na allegro takie po 1.10)ja jakos wewnetrznie wiedziala ze ta kreska musi sie w koncu pojawic. od soboty kiedy to wyszla taka słaba to w miare mocna kreska byla dopiero w czwartek. jezeli nie chcesz sie wiecej stresowac idz rano na badanie bhcg i po wyniku bedziesz wiedziec czy jestes w ciazy czy nie - jezeli to badanie wyjdzie negatywne to wtedy idz do gina po tabletki na wywolanie @. badanie bhcg jest jedynym ktore daje 1000% pewnosci. takze smigaj z rana - po co sie stresowac niepotrzebnie. czekamy na wynik ja przestalam ufac testom aptecznym. jeszcze jedno objawy zblizajacej sie @ sa praktycznie takie same jak ciazy takze polecam wam bhcg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
załza123 0 Napisano Listopad 2, 2009 bpcianek22 dzieki za odpowiedz, jutro pojde na bete i zobaczymy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bpcianek22 Napisano Listopad 2, 2009 z niecierpliwoscia czekam na wynik:-) i trzymam kciuki za fasolkę:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość verita veritatis Napisano Listopad 2, 2009 To są skutki traktowania seksu, jak codziennego posiłku. Oczywiście, ze możesz byc w ciązy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zalewa13 0 Napisano Listopad 2, 2009 Jak by ktoś chciał słuchać takich głupio mądrych wypowiedzi w stylu jestem prawy to by włączył sobie telewizję Trwam albo radio Maryja. A tutaj ludzie rozmawiają o problemach więc skończ z tymi swoimi ripostami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bpcianek22 Napisano Listopad 3, 2009 załza123 i jak bylas na becie? kiedy wynik? ja dzis odebralam swoja 1871 czyli 7/8 tydzien u mnie sie zgadza. jutro wizyta u ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
załza123 0 Napisano Listopad 3, 2009 dostalam okres, wiec chyba beta bylaby juz bez sensu. szkoda, liczylam ze jednak jestem w tej ciazy. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marlen9997 Napisano Listopad 3, 2009 załza123,może to nie okres,tylko plamienie,to może znaczyć że coś jest nie tak,byłaś u lekarz, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
załza123 0 Napisano Listopad 3, 2009 nie bylam, zapisalam sie na fundusz, ale wizyte mam za 2 miesiace dopiero. ja okres bedzie jakis dziwny, to pojde prywatnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bpcianek22 Napisano Listopad 3, 2009 dlaczego malo prawdopodobne? mi test wyszedł dopiero w 47dc-wczesniejsze testy wszystkie byly negatywne wiec jest to mozliwe twoja ginekolog niech sie dokształci lepiej:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niedoswiadczonaaaaa 0 Napisano Listopad 5, 2009 wczoraj robilam test, wyszedl nagatywny, a okres spoznia sie juz 14 dni, nie mam pojecia o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach