Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna1990rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

jestem ladna ale mam straszny charakter...........................

Polecane posty

wiecie co zgadzam sie w pełni ze stwierdzeniem ze atrakcyjniejsza dziewczyną bedzie ta ktora jest brzydka a kocha zycie od tej ladnej i smutnej ... ja jestem ladna ale mam straszny charakter ,nikt mnie nie lubi zreszta tak bylo od zawsze poczynajac od przedszkola :( staram sie dla wszystkich byc ,mila ,grzeczna a oni po jakims czasie zaczynaja mnie olewac ...teraz w ostatniej klasie technikum doszlo do tego ze boje sie odezwac poniewaz wiem ze to co powiem bedzie glupie ..... nie wiem dlaczego tak mnie wszyscy odpychaja co robie zle ?? oprocz najlepszej kolezanki (ktora wszyscy lubia) i chlopaka nie mam zadnych znajomych :o

Gość zerv
ojej, to takie straszne :( :o

Gość Zagranicznique
To, jaka jestes, w niklym stopniu zalezy od Ciebie. Ty - jak i kazdy czlowiek - jestescie wynikiem wychowania - dziecinstwa, wplywu otoczenia w tamtym okresie. Aczkolwiek mozna miec wplyw na swoja psychike i ja ksztaltowac, ale potrzebna do tego wiedza psychologiczna.

Gość onaaaa21
przynajmniej masz chlopaka to sie ciesz, ja mam podobnie ladna ale jakas wewnetrzna niepewnosc siebie sprawia ze nie mam zbyt wielu przyjaciol i nie mam chlopaka :( staram sie to zlwaczyc byc pewna siebie ale to nie do konca takie proste

ja jestem bardzo ładna i trudna, i specyficzna moralnie, skomplikowana, a i tak nie narzekam :P narzeczony i tak urzeczony, a reszta mężczyzn i tak się zachwyca ;) ciesz się ;) wygląd w XXI wieku to silna siła

zerv-a co moze nie?

daj fote, może wcale nie ejsteś ładna i wyprowadzimy Cie z błędu? wtedy mając stastus brzydkiej dziewczyny zaczniesz zmieniać swój charakter a nie liczyć na to że łądna buźka wystarczy i zapewni grono super przyjaciół.

Gość Zagranicznique
zołza ... tylko na takich ludzi, ktorzy nie wiedza na czym zycie polega ;) Wyglad jest niczym, psychika to wszystko.

Gość to naprawde smutne...
Co to znaczy że masz straszny charakter? Jestes wscibska, złośliwa, upierdliwa? :P Mogłabyś sprecyzować? :)

Gość smutna1990rrrrrrrrrrrrrrrrrr
no i co mi po tym wygladzie ? jak w srodku czuje sie smutna i odtracona ....a chlopak to nie caly swiat jestem juz z nim 3 lata ale za chwile moze go nie byc przy mnie.....zycie.....................

mam straszny charakter tzn jestem smutasem, jestem bardzo wrazliwa wszystko biore bardzo do siebie , nudna , to co mowie tez jest nudne , nie jestem dowcipna itd. hmmm ale z tego co zauwazylam przy chlopaku staje sie przeciwientwem tego co napisalam na goze ale tylko przy nim....on nawet nie wie o moim problemie

zgadzam się, ale nie wiesz, jaką psychikę ma autorka, jaka będzie za parę lat zresztą człowiek zmienia się przez całe życie, najczęściej się utwardzając wygląd to niezła kata przetargowa w każdej dziedzinie życia, nawet pracy, tylko idealista może twierdzić inaczej a charakter- niestety im mniej szlachetny, tym dalej można zajść każdemu inne cechy imponują, mojemu lubemu najbardziej podoba się moje zdecydowanie, upór, ambicja i zaradność, kompletny brak romantyzmu, siła i pomaganie innym nawet dzieci tego uczymy, ładni ludzie w bajkach są dobrzy, złe czarownice są brzydkie etc. czego można oczekiwać? że odpowiadając na ogłoszenie w którym od pracownika wymagana jest miła aparycja, liczymy, że pracodawca wybierze brzydszą o takich samych kwalifikacjach? zamiast tworzyć sobie problemy, ciesz się z tego, co dostałaś, bo wielu Ci zazdrości i pracuj nad resztą masz kapitał - możesz inwestować

Gość frentii
70% mlodych dziewczyn mozna okreslic jako ladne, wiec nie mysl sobie, ze czyni cie to wyjatkowa:D Nikt nie bedzie znosil twoich himerow, skoro pod reka jest kupa milych i ladnych dziewczyn:D

Gość smutna1990rrrrrrrrrrrrrrrrrr
Tym razem to znowu ja/ --nie dam swojej foty bo moze mnie tu ktos poznac ..

Gość frentii
*chimerow

ale z tego co zauwazylam przy chlopaku staje sie przeciwientwem tego co napisalam na goze ale tylko przy nim....on nawet nie wie o moim problemie o widzisz, potrafisz :) może przy innych się krępujesz, za bardzo przeżywasz to, jak inni Cię odbiorą, a przy nim, czując pełną akceptację, zachowujesz się swobodnie?

frentii --"wiec nie mysl sobie, ze czyni cie to wyjatkowa" a gdzie ja tak napisalam ze jestem wyjatkowa ???

zołza jakich mało--napewno tak jest ... juz mam tego wszystkiego dojsc , tej szkoly, ludzi ktorzy sa dla mnie niesympatyczni i traktuja mnie z gory chociaz nic im nigdy nie zrobilam np. kiedys na moje grzeczne pytanie do kolezanki czy moglaby mi dac prace od nauczycielki (miala mi ja przekazac)ta zaczela na mnie przy innych wrzeszczec , krzyczec jak na male dziecko

i wiecie co zauwazylam cos im dla kolezanek jestem milsza one sa tym bardziej dla mnie wredne ..czuje ze mnie nie lubia...

na zbytnią miłość od brzydszych kobiet nie licz i traktuj to jako komplement zdecydowanie korzystniejsza jest współpraca z mężczyznami, ja mam sprawdzoną od lat paczkę dziewczyn, reszta mnie nie interesuje;) pracuję z mężczyznami, więc przyjemniej, weselej i pracy mam dzięki nim mniej ;) uwierz mi, uroda ułatwia życie nabierz dystansu do ludzi, trochę miej w dooopie, co myślą, zachowuj się naturalnie, bądź sobą, by Tobie było swobodnie i miło sama nie lubię skrępowania, więc jak tylko wyluzujesz zobaczysz efekty ;)

zapomniałam dodac ze jestem shimejlem,pasywnym i mam ptaszka 9cm