Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jojojojejejjaja

Kiedy okres jest obfity?

Polecane posty

Gość jojojojejejjaja

No bo tak się zastanawiam, co to znaczy, że miesiączka jest obfita? To że podają w ml ile takowa powinna mieć nic przecież nie daje, jak ktos mowi, że zmienia podpaskę 4 razy dziennie też nic nie mówi, bo nie wiadomo w jakim stanie jest ów podpaska przeznaczona do wymiany. A wy jak określacie swoje miesiączki, po czym poznajecie jakie ona są? Kiedy zmieniacie podpaski? Jak tylko poawia się troszeczkę krwi czy jak są już tak czerwone ze nie ma białego kawałka???

Gość kitiikata
moj okres jest bardzo obfity-zmieniam podpaske co 25,30 minut w pierwszy dzien,gdyż nie ma tam juz bialego miejsca-jak to nazwalas..jakbym nie zmienila-zalaloby mnie!

Gość nikt nie pomoze

Gość jojojojejejjaja
Szkoda, że nikt nie chce pomóc i podzielić się swoimi spostrzerzeniami, jestem młoda, miesiączkuję dopiero od roku chciałabym wiedzieć jak inne kobiety przeżywają te dni

Gość no cóż.
ja przechodze to różnie..ale zazwyczaj boli mnie brzuch w 1 2 i 3 dzien,, tyle że 1 jest najgorszy ..dochodzi ból krzyża.. krwawienie jest owszem obfite..nawet tampony o największej pojemnosc i nie wystarczają na długo..moze na godizne w 1 dizęń

Gość podpaskowa dama sic
ciekawy temat też mnie to zastanawiało, a przecież nie będę zaglądać do kubła na śmieci, zeby siędowiedzieć kiedy inne kobiety zmieniają podpaski, to może opiszcie jak wygląda taka nadająca się zmiany