Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezmiernie zdziwiony 20

ja dziewczynom moga sie podobać takie dziady jak de Niro, Pacino czy Clooney

Polecane posty

Gość niezmiernie zdziwiony 20

przeciez oni sa starzy. Przeciez nikt nie wzdycha do starej brigitte bardotee, beaty tyszkiewicz czy inje starszej pani, bo one sa zbyt stare by byc pociągajace seksualnie. O co wiec chodzi z harrisonem fordem, clooneyem, alem pacino, de niro, bradem pitem (tez 50tka zaraz), to stare dziady. ONI SĄ STARZY! czy wy tego nie widzicie?

Gość pawełek 18 Chorzów
moja dziewczyna ma 17 lat,ale jej idol to gary oldman, stary pryk. TEz nie mam pojecia o co biega, bo ja bym kobiety w tym wieku nie dotknął nawet nogom.

Gość wykrywacz mewek
kobiety myślą że tacy mają klase a polscy chłopcy to nieudacznicy. Powiem ci że jakby kutasa odwrocic do gory nogami tzn jajcami to będzie wyglądał jak baba buhahaha

Gość piekna ateistka
no widzicie chlopcy.. niektorym sie starsi podobaja :) np. mi :P i mam to w d**** ze niektorym sie to w glowie nie miesci... :D

Panowie zrzędzicie :-/ gozrej niż stare baby. Czy tzerba tłumaczyć ze jeśli podziwiamy czyjś talent aktorski i charyzmę nie znaczy ze ten ktos nas pociąga. To dwie rózne rzeczy. Więc zamaist jęczeć jak my podczas PMSu WYKAŻCIE SIĘ!!!!

Gość zmarszczki sa jak blizny
od ran poniesionych w walce z zyciem. ;) Kobiecie podoba sie starszy mezczyzna bo zdaje jej sie ze jest doswiadczony, wie czego kobieta potrzebuje jakie ma potrzeby, wie co trzeba w danej sytuacji zyciowej zrobic zeby zapewnic jej bezpieczenstwo (nie chodzi tu o bezp fizyczne :) ) i stabilizacje

Gość damian 15 Piła
chodzi o kase,de niro czy al pacino zaproszą do suer restauracji albo zabiora na malediwy a jan kowalski choc ma twardego 15-letniego kótasa niewiele moze finansowo zaoferowac taka prawda

Gość Rocky Balboa Z Moktowa
no to dziwne jest, kasa kasa choc np. taki obleśny flavio briatorema kupe kasy a ciagle rucha 2-letnie modelki, ktore kasy mają mnostwo wiec nie wiem juz o co chodzi tym durnym kobietom. przeciez briatore jest stary oblesny i gruby

Gość stary dziad i moze
15 letni kootas??? no wlasnie,mozesz nim tylko poruszac sam biedaczku.... wezcie ubierzcie sobie dresa z kapturkiem i spodnie z krokiem w kolanach i ogladnij sie w lustrze....zobaczysz odpowiedz!!! ps. waszym rowiesniczkom nie chce sie tlumaczyc 1000000000 razy anatomii swojego ciala i troche wiecej niz 3 minuty sexu!!!

Gość beatka sdsd
starsi faceci wiedzą czego kobiecie potrzeba. chyba zamienie swojego 22latka na 35 latka :) wy macie pstro w głowie i słabi w łóżku

Gość za to taki 40 latek
juz ma problem z potencja

Gość po nicku widac
że to prowokacja... prawda niezmiernie zdziwiony 20 vel pawelek 18 chorzow vel damian 15 pila?:D

Gość ja mam 40 lat
i nie mam problemow z potecja,moge dluuuuuuugo i namietnie i ostro! i wiem czego kobietom trzeba.....20 i 30 i 40 tkom :P