Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myślicie

Czy już czas na zakładnie rajstop pod spodnie

Polecane posty

Gość jak myślicie

? U mnie już -2 stopnie.

jak będzie u ciebie -20 a ludzie na forum napiszą że jeszcze nie czas to będziesz chodziła bez tych rajstop??

Gość jertaa
nienawidzę tego.Jak byłam mała i chodziłam do szkoły 3 km mama mnie ganiała o te rajstopy, nie zakładałam i teraz jak zrobi się zimno to na udach mam takie jakby puzzle, czerwone pręgi.Okropnie to wygląda, ale nadal nie lubię rajstop pod spodniami:/

Gość jak myślicie
Wasza opinia jest dla mnie bardzo ważna bo z jednej strony nie chcę wyjść na jakiegoś zmarźlucha, a z drugiej strony nie chcę się przeziębić.

Gość Latoyaa
Ale, że co? Ktoś Ci zagląda co nosisz pod spodniami? Ja już ubieram, bo jest zimno, a od zimna robią mi się na nogach krostki i nie wygląda to zbyt ładnie.

Gość jak myślicie
Nie chodzi o to, że specjalnie ktoś zagląda, ale sama widzę czasem u innych dziewczyn jak im gumka od rajstop wystaje np. przy pochylaniu się.

Sprawa indywidualna. Jeśli Ci zimno, to zakładaj. I na to ciepłe skarpety :D Btw. zaprzestałam noszenia jakichkolwiek rajstop w wieku 17 lat ;) Tylko pończochy :D

Gość ja Ci zimno to zakładaj
i wyjeb się na opinię ludzi!!! Niech sobie myślą,że jesteś zmarźluchem,to nie jest karalne!