Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lola83-1

Jaki dobry ginekolog w Oświęcimiu!!!!

Polecane posty

Witajcie mam pytanko czy znacie jakiegos dobrego ginekologa w Oswiecimiu? Bardzo mi zalezy na opini bo niewiem do jakiego mam sie udac:( Czekam na jakies odpowiedzi.

Z Oświęcimia masz niedaleko do Brzeszcz a tam przyjmuje świetny lekarz Krzysztof Polak....POLECAM !!

Gość gość
Polecam na 100 % lekarza z Medicome. trafiłam do niego z polecenia siostry. Pan doktor jest osobą konkretną, rzeczową. Profesjonalista z delikatnym podejściem do pacjenta.

Dnia 3.12.2018 o 10:47, Gość gość napisał:

Polecam na 100 % lekarza z Medicome. trafiłam do niego z polecenia siostry. Pan doktor jest osobą konkretną, rzeczową. Profesjonalista z delikatnym podejściem do pacjenta.

/

Mateusz Żuławski - najlepszy lekarz z możliwych.Szczegółowo przeprowadzane badania,a nie leki w ciemno, uśmiechnięty, życzliwy i dyspozycyjny!Serdecznie wszystkim polecam ginekologa z Medicome!!! Mają jeszce innego lekarza, słyszałam, że inne pacjentki też go polecają.

Polecam doktora Mateusz Żuławski z Centrum Medycznego Medicome z Oświęcimia. Faktycznie dobry adres. Doktor z życzliwym podejściem do pacjentki, uśmiechnięty i mający czas dla pacjenta.