Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baba z bagażem

Dlaczego żonaci się nie rozwodzą dla kochanek

Polecane posty

Gość baba z bagażem

Pomijam tu prymitywów którzy mają kochanki tylko dla seksu, bo żony też mają tylko dla seksu. Facet po prostu się zakochuje ,a jak widzi swoją żonę z którą nie ma normalnej rozmowy, tylko pretensję tym jego miłość do kochanki jest większa. Napalony udaje się do niej, a kiedy już zazna szczęścia , jest już na tyle silny żeby żonę dalej tolerować. dlatego ,nigdy nie dawaj mu d. dopóki się nie rozwiedzie.

Gość KFNDL
czyżby następna rozżalona kochanka :)

Gość bo chcial troche atrakcji
a potem was olewamy:P głupie babska..leca na każdą gadke

Gość baba z bagażem
nie wiem gdzie ty te głupie baby poznajesz, no ale pewnie na mądre nie zasługujesz

Gość Harmalina
a Ty byś chciała swojego kochanka za męża? Ja nie...z całym uczuciem które dla Niego mam (bo nie mam siły by się mu przeciwstawić i tyle - temu co mam w sercu), nie chciałabym go za swojego męża...za to co zrobił swojej rodzinie - choć wiem że ich nie opuści (i tego w ogóle nie bierzemy pod uwagę).... nie ufałabym mu i czekałabym aż i mnie zostawi.

Gość ziarnko prawdy
Bo faceci to tchórze. Boja się przewrócic swoje zycie do góry nogami, boją sie konsekwencji rozwodu, co powiedza znajomi, co powie rodzinka. Tkwią z przyzwyczajenia w małżeństwie. Mają wspolne sprawy z zoną, mieszkania, kredyty, dzieci.Kochanka to dla niego oskocznia od marazmu i chwilowa ucieczka od niespełnionego małzenstwa. Wygodnie im tak. Byłam kiedy w związku z zonatym jednak odeszłam. W pol roku po tym jak sie rozstałam z nim on juz dłuzej nie wytrzymał i rozwiódł się

Gość AkyszCzarownico
Ekskiuzmi :) Moj się rozwodzi dla Mnie :) wprawdzie niedługo bedzie 2 sprawa rozwodowa i koniec bedziemy tylko dla siebie:P

A co powiecie o odwrotnej relacji? Kobieta ma kochanka od 7 lat tego samego. Ma męża ma dzieci. Męża który ją kocha i szanuje. A ona nie rozwodzi się z nim dla kochanka. Powiem więcej, kocha swojego męża.

Gość Michal Marchlewski
Bo kochanki nie chcą koszul prasować :classic_cool:

Gość agataaa123
ehh zazdroszcze ci... moj facet nie sypia z żoną, jest z nią tylko z powodu córeczki, bez której nie moze życ.. żona go zdradziła, teraz on zdradza ją. wiem ze sie rozwiedzie predzej czy pozniej.. dla mnie, może dla siebie, może dla innej...

Gość baba z bagażem
Chciałam tylko powiedzieć, że nikt kto cię dobrze nie pozna a ty jego, nie zasługuje na twoje ciało. To tak jak z pieniędzmi, jak już je masz to już ich nie potrzebujesz. Jeśli on cię przeleci, zanim cię pozna, zanim zacznie cię szanować to po tobie.Zostaniesz na lodzie z uczuciem pogardy do siebie. Wiele zależy od kobiety jak to rozegra.

Gość nie po to sie bierze
kochanke , zeby sie a nia zenic. Jak facet chce sie zenic to szuka zony.

Gość moze kochanek daje
jej tego czego mezowi brakuje co nie oznacza ze maz jest zlym mezem i nie mozna go kochac z kochankiem kobieta czuje ze zyje kwitnie ...

Gość agataaa123
moj post byl do AkyszCzarownico...

Gość AkyszCzarownico
Moj M. rozwiodzi się dla mnie bo jak to powiedział " teraz dopiero zaznał prawdziwej milości " Mozej łatwiej było mu się zdecydować o rozwodzie bo nie mieli dziecka, a jego zona to naprawde cholerny obibok :P Dziewczyny głowa do góry :D Chociaż gdybym wiedziałam ze moj M się nie rozwiedzie to pewnie już dawno bym zakończyla ten związek. I tak sie długo naczekałam na ten rozwód bo az 2 lata! Czekał az pospłaca wszystkie kredyty które razem wzieli.

Gość AKYSZ...
super rozbiłas małżeństwo!!! Teraz tylko czekac az ktos rozbije Twoje. Co za egoizm... m

Gość bo by znowy musieli szukać
sobie kochanki

Gość tak czytam i czytam
Nie sypia z żoną? ędziesz o tym przekonana aż zobaczysz ją w ciąży :) Dopiero teraz zaznał prawdziwej miłości?hahaha! zazna jej pewnie jeszcze nie raz,ale już nie z tobą a nastepną kochanką.Powodzenia! Ot,naiwne

Gość Lalitha
ludzie którzy mają kochanków żonatych lub zamężnych - są jak psy ogryzające ochłapy. Nie stać was na kogoś wolnego? Gdyby ten ktoś was traktował poważnie rozwiódłby się PRZED nową znajomością. Ale pewnie idealistyczna nadmiernie jestem. I naiwna. Brutalna prawda jest taka że ci cudzołożnicy lubią mieć d.. na boku bez konsekwencji. A śpiewka "jestem z nią ze względu na dziecko i WCALE z nią nie śpię" jest żałosna.