Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blankkajjj

Urodziny dorosłego syna

Polecane posty

Gość blankkajjj

Moj syn obchodzil niedawno 18 - te urodziny. Były dwie imprezy - jedna dla jego kolegów, druga rodzinna. Jego koledzy dali mu super prezenty. Kilka osób się złożyło dla niego na ipoda. A tymczasem gdy przyszła ta rodzinna impreza to niektórzy przeszli samych siebie. Chrzestny kupił dla niego dmuchana lakę z sexshopu, wujek jakąś wielką pakę prezerwatyw z jakimiś żelami i innymi badziewiami. Powiem że wstyd mi. Dorośli ludzie, z dziećmi a wyskakujący z takimi rzeczami. Może sądzili że wyjdzie śmiesznie, wyszło głupio. Po spotkaniu syn mnie zapytał za kogo go mają bo chyba za jakiegoś napalonego ciotę który będzie dmuchał i dymał lalkę bo na nic innego go nie stać. Jest mi głupio bo to ja go namawiałam na to aby zrobić spotkanie rodzinne z okazji jego urodzin ,ale skąd mogłam wiedzieć że nasza rodzina, ludzie na co dzień poważni, wykonujący naprawdę powazne zawody, okażą się mniej dojrzali niż nastolatkowie?

no kicha...takie prezenty to mogli by mu dać jakby miała wieczór kawalerski...byłoby śmiesznie...a tak na poważnie to może Twój syn liczył na górę lepszych prezentów od tego który dostał na wcześniejszej imprezie?

Gość blankkajjj
Mój syn nie liczył na żadne prezenty o to chodzi. Nie chciał tego spotkania dla rodziny bo stwierdził, że to będzie wydatek. Impreze dla kolegów zorganizował on sam, za swoje nawet jedzenie kupił bo dorabiał aby od nas nie brać pieniędzy. Ja sama jestem zła na rodzinkę bo przegieli. Syn nie chce sie z tymi osobami widziec i mu sie nie dziwie. Dziwie sie jedynie ze na takie pomysly prezentow wpada 50 - latek z opieki społecznej czy psycholog dziecięcy.

może naoglądali się że takie prezenty są modne...myśleli że będą na czasie, zresztą nie chodziłaś po sklepach?? nie widziałaś tych "sprośnych" skarbonek albo figurek na osiemnaste urodziny?? może ich to zainspirowało do podarowania takiego a nie innego prezentu...no ale cóż nie wyszło im,byc może im też jest głupio z tej sytuacji

Gość hnhnh
jeśli cię to pocieszy to w mojej rodzinie niestety też są tacy prezentowi geniusze. Dla córki ciotki kupili wibrator!!! Ta powiedziała im co myśli o prezencie to się obrazili.