Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o odpwiedzi

Kiedy dostalyscie okres po odstawieniu tabletek

Polecane posty

Gość prosze o odpwiedzi

chodzi mi juz o wasza normalna misiaczke nie krwawienie z odstawienia . jo dostalam krwawienie z odstawienia jak zawsze 3 dnia 23 wrzesnia dzis juz 42 dzien cyklu i ni ma mojej. w 15/16 pazdziernika mialam kucie prawego jajnika tak jak zawsze kiedy mialam owulacje nie biora jeszcze tabletek wystapilo tez brazowe lekkie plamienie, ale okresu jak nie ma tak nie ma i zaczynam sie bardzo martwic

Gość verita veritatis
Niektóre nie dostały, ponieważ zaszły w ciążę...

Gość tan
zrob test zamiast sie streesowac ja dostalam w 34 dniu cyklu moze to plamienie to byl okres?

Gość verita veritatis
albo było to plamienie implatacyjne...

Gość trzy tygodnie się spóźniał
mi się spóźniał 3 tygodnie, ale potem już był normalny zapewne miałaś właśnie owulację i okres dostaniesz za 14 dni, nie przejmuj się, przez 3 cykle po odstawieniu możesz mieć nieregularny okres

ten pierwszy normalnie,następny po 32 dniach(licząc od pierwszego dnia okresu po odstawieniu)

Gość prosze o odpwiedzi
Ale ja od momentu pierwszego dnia 7 dniowej przerwy do dzis wlacznie nie wspolzylam ostawilam tabletki aby zrobic 3 miesieczna przerwe, dzis umnie jej 44 dzien od okresu z odstawienia i cisza a tak mniej wiecej 15/ 16 bardzo kul mnie jajnik i mialam to plamienie , no i od czsu do czasu boli mnie brzuch , piersi mam takie jak zawsze normalne , mnie nigdy nie bola jak miala okres, teraz tez tak jest, chyba sie wybiore w czwartek prywatnie do gina

Gość hit
ja czekałam 45 dni...