Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elaelaelaela

co myślicie o tych butach?

Polecane posty

Gość elaelaelaela

Chodzi o to ze musze miec buty na niskim obcasie, poniewaz po 1 jestem dosc wysoka i nie chce byc wyzsza od meza a po 2 nie potrafie chodzic w wysokich obcasach (czułabym sie nie komfortowo). Wklejam 2 linki tych samych butow. tylko jedne maja obcas 1,5cm a drugie 3cm. Ale i tak mysle ze zdecyduje sie na te nizsze : http://allegro.pl/item801221596_buty_slubne_ekri_obcas_niski_casani.html#gallery http://allegro.pl/item798139623_buty_slubne_ekri_atas_rozm_37_obcas_niski_casani.html#gallery

Gość marna reklama

Gość elaelaelaela
zadna reklama! Chce wiedziec co inni sadza o tych butach. ciezko jest znalesc plaskie buty ktore jakos wygladaja! a te moim zdaniem sa nawet przystepne

Ładne ale za niskie. Nie będziesz w nich ładnie wyglądac.

Gość prunia secca
te z 3 cm obcasem ładniejsze , ale moja koleżanka miała takie całkiem niskie i wyglądała pięknie , ja mimo iż jestem tylko ciut niższa od męża miałam 6 cm , ale mimo to czułam się bardzo dobrze

a mnie się podobają te z 1,5 cm obcasem, bo ten 3cm obcasik jakoś mi tak nie pasuje przy tym bucie,może co innego jakby to były jakieś sandałki z odkrytymi palcami na jakiś cieniutkich paseczkach Pozdrawiam:)

o losie przecież te na tym 3cm obcasie są tragiczne!!!!! jesteś wysoka i to będzie głupio wyglądać jak będziesz miała takie buty na takim kikutku :/ ja ci doradzę te na tym 1,5cm obcasie, będą wyglądały o wiele lepiej na nodze przy Twoim wzroście

Gość co wy pitolicie
butów i tak praktycznie nie widac

Gość elaelaelaela
no juz teraz sama nie wiem. Chodzi o to ze ja najchetniej kupilabym te najnizsze ale z 2 strony duzo osob mowi ze ten obcas (nawet niski) jednak troche poprawi postawe sylwetki. Wiecie na obcasie wyglada sie nieco inaczej niz na plaskim. Dla mnie najlepsze by byly te plaskie ale z 2 str.....

Gość bo....
....duzo osob mowi ze ten obcas (nawet niski) jednak troche poprawi postawe sylwetki...to zależy jaki obcas...ten 3cm jest dla mnie brzydki :( i w żaden spodób nie poprawi ci sylwetki. Dla mnie te na płaski wyglądają o wiele lepiej

te na 1,5 sa ładniutkie a pod kiecka i tak ich widac nie będzie ja tez mam narzeczonego w swoim wzroscie i bede musiala szukac jakis niskich obcasow ale poradzimy sobie:)