Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja tunika

TUNIKA-czy fajna?

Polecane posty

SKŁAD 67% poliester 33% wiskoza i ze względu na to nie ubrałabym tego nawet jak by mi zapłacili. :o

Gość moja tunika
własnie, co z tym składem?bo fason ma fajny...wg, mnie

domieszka poliestru, a raczej poliester jako główny składnik - będziesz się czuła jak w worku nylonowym, skóra nie będzie oddychać, i nawet jeśli na co dzień się nie pocisz - w poliestrze się spocisz do tego możesz mieć uczulenie na to dziadostwo ;) Do tego ciuchy z poliestru nie wyglądają ładnie - są cienkie, niemiłe w dotyku.

Ok jeśli ci odpowiada taki materiał to ja nie mam nic do tego. Mówię tylko co to jest, że to jest sztuczne, i że z tego robią najtańsze ubrania, w żadnym markowym sklepie nie znajdziesz domieszek poliestrów chyba że w rękawiczkach i stanikach. Poliester to dziadostwo :classic_cool: niech żyje bawełna!! I w tym świetle cena tej tuniki jest stanowczo za wysoka. Idź na targ i popatrz ile kosztują ciuchy z poliestru - za bluzkę zrobioną z niego zapłacisz 10 zł, a ta tunika kosztuje 45 zł - do tego na allegro! Za drogo jak na tak słabej jakości ciuch!

Gość nie jest fajna
:O

też kupowałam na allegro bluzki z poliestru i wiskozy i nie jestem zadowolona.. po jakimś czasie robią sie na tym materiale kuleczki, i rzeczywiście materiał nie oddycha.. być może te kuleczki to moja wina, może piore nie tak jak trzeba ale pisze jak jest:) nie ma to jak stu procentowa bawełna:) a pozatym dużo sprzedawców na allegro cene zawyża.. za niektóre szmateczki w markowym sklepie dałabym taniej! taki przykład, zwykła koszulka na ramiączkach, jak zobaczyłam że kosztuje na allegro 39zł to śmiać mi się zachciało!

Gość keep the faith auu
spoko, pijawa poleci teraz laaaaansem :classic_cool: bo markowa bluzeczka z mexxa to jest preeeestiz :classic_cool:

Gość poliester zawsze wygląda
taniutko może niezniszczalny ale dla biedoty mała domieszka może być, ale taka? a ta tunika wygląda jak kombinezon dla niemowlaka

Gość jeśli kupiłaś
bluzkę z poliestru za taką cenę to... gratulacje:D a od kiedy to cena świadczy o jakości nie od dziś wiadomo, że handel polega na szukaniu naiwnych he he

pijawka sprawdź te bluzki jak wrócisz do domu - 300 zł za poliestrowy ciuch? Rany julek, to jakieś nieporozumienie. Sama przyznałaś w swoim pierwszym poście że się nie znasz - teraz mogę potwierdzić - nie znasz się jeśli chcesz nam wmówić że bluzka z poliestru może kosztować 300 zł

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuup
to jest materiał miły w dotyku?? jak mozna w czymś takim chodzić?

Gość fgvfgdfgfdg
tylko i wyłącznie bawełna!!!

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn