Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ---zuzka---

ale paradoks !!!

Polecane posty

Gość ---zuzka---
a jeśli by się okazało, że nie pali mostów z takiego powodu jak chęć zabezpieczenia sobie panienki to ..... znaczyłoby , że nie znam mężczyzny z którym jestem i to byłaby porażka .... Jakby okazał się takim zerem to raczej nie byłoby po kim płakać :) prawda ?

Gość eksy
hehe nie mysl nie ma sensu sie zadreczac, a swoja droga dziwne ze mu sie nie znudzilo gadac z nia skoro ona ma slub i w ogole, masz racje ze sie nia nie przejmujesz, nie ma sensu, a tym oprawieniem zdjec to mnie rozwalilas! hahaha ciekawe co by zrobil hahaha a on wie ze je znalazlas? jak to wytlumaczyl?

Gość ---zuzka---
nie mówilam mu jeszcze o tych zdjeciach :) ale to oprawienie ich i postawienie centralnie na półce w pokoju straaasznie mnie kusi :D powaznie mówie :d i rzuciłabym tekst: no przeciez jest dla Ciebie wazna, wiec ... :D

Gość eksy
hehehe pewnie sie wkurzy :P no ale Ty tez mialas prawo sie wkurzyc i nie dziwie sie Twojemu zazenowaniu zupelnie! mozesz mu jeszcze jedno postawic przy lozku zeby sobie patrzyl przed zasnieciem :P hahaha ale wtedy to chyba spalabym w pokoju obok ;)

Gość ---zuzka---
to ze zdjęciem koło łóżka hahahahhahah świetne!!!!! akurat jest półeczka obok :D dzięki za pomysł ;)

Gość eksy
hahaha ale masz zamiar wtedy spac w tym lozku? jestes w stanie przewidziec jego reakcje? pewnie sie wscieknie ze je znalazlas :/ moze Cie posadzic ze szperalas w jego rzeczach

Gość ---zuzka---
nie wiem co by było :) Może jego reakcja byłaby właśnie najlepsza odpowiedzią :) Raczej nie posądzi mnie o szperanie, bo to nie było jakoś specjalnie ukryte A wie, że czasem czegoś szukam, mam przecież w tej szafie swoje szpargały :) Ale ..... jego reakcja to mnie kusi oj kusi :)

Gość ---zuzka---
oczywiście, że się położę do łóżka Pytanie ile te fotki by tam zostały :D bo znając jego albo by się wku...... albo by zaczął grać w to i czekał kto wymięknie pierwszy :D

Gość eksy
hahahaha nie wazne czy tak zrobisz czy pokarzesz mu je w inny sposob dasz znac jak Ci poszlo? tez jestem ciekawa :P hahaha ale sie usmialam :D:D:D

Gość eksy
a jak je zostawi?

Gość ---zuzka---
jak to zrobię to napiszę o efektach :) Wiesz co też się uśmiałam na myśl o tym :) i chyba tak lepiej, niż płakać kłócić się i wykańczać :D

Gość ---zuzka---
a jak je zostawi :D to ja wyciągnę fotki swoich eks i ustawię obok :) postawię jakieś kwiatuszki i powiem mu, że to od dziś nasz ołtarzyk i że może się modlić :D

Gość do zuzka
a moim zdaniem ten Twoj facet jest g... wart. Bylej powiedzial, ze moze z nia byc tylko na chwile a nie na dlugo? Co za fagas mowi w ten sposob. Ponizyl ja, a teraz przez lata sie z nia spotyka, bo daje mu poczucie wladzy i wyzszosci. Chore. Chory gosc.

Gość eksy
hahahahahahahahahahahahahaha o masakra czuje ze bedzie ostro :D:D:D jeszcze jakies kadzidelka! hahahaha wasi goscie beda zdziwieni :D:D:D

Gość ---zuzka---
w ten sposób na to nie spojrzałam :/ patrzyłam na to raczej jak na błąd młodości

Gość ---zuzka---
eksy czasem trzeba tak ,skoro słowa nie dzIałają :D

Gość eksy
moze czul ze to nie ta? trudno pwiedziec co nim kierowalo skoro nie znamy ani jego ani jego wczesniejszych doswiadczen

Gość ---zuzka---
własnie :) ja też kiedyś przez kilka mcy spotykałam się z gościem, ktoremu od razu powiedziałam, ze nic z tego nei bedzie A on, ze chce mimo to szansy :) Nic nie wyszło :) bo nie dalam rady się "zakochac" Może to ona bardzo chciała dostać szansę nie wiem :)

Gość ---zuzka---
zresztą dla mnie chore to jest to, jak ktoś Ci mówi wprost, że nie widzi szans A Ty błagasz o szanse i ..... Ja tak miałam raz podobał mi się baaardzo facet, zakochana byłam, zauroczona piekielnie Ale on był po ciężkim rozstaniu i ...... Nie prosiłam o szansę, bo ..... to upokarzające, zagryzłam zęby i poszłam sobie Ale rozpaczałam dlugo :) oj dłuuugo Jednak NIGDY nie poszłabym na układ, daj mi szansę może sobie na Ciebie zasłuże :P

Gość eksy
wiesz....Ty swojemu chcesz zdjecie oprawic a moj ma oprawione....

Gość no co za menda jakaś
>ale mam plan, zeskanuje je i zamieszcze na jakies stronie, a póżniej linka wyśle do jej rodziny na naszej klasie... w tym do męża i jej tesciowej Zrób tak koniecznie:-) A ona uda się prosto na policję i będziesz mieć duuuuże kłopoty glupia babo! Zniesławienie, naruszenie dóbr osobistych itd...Sprawa w sądzie, grzywna, publiczne przeprosiny i na wieki wieków zasrane papiery jako osoba karana. No i super, takim kretynkom co zamieszczają w necie cudze kompromitujące zdjęcia należy się jeszcze więcej. Swoje dupsko pokazuj publicznie. Od cudzego tyłka wara!

Gość eksy
kiedy znalazlas zdjecia? i kiedy chcesz mu powiedziec?

Gość ---zuzka---
wczoraj, kiedy powiem ? hmm on teraz jest w pracy w delegacji Spotkamy się dopiero za miesiac :) wiec pewnie wtedy

Gość ---zuzka---
co znaczy, ze Twoj ma oprawione ?? stoją gdzieś na półce??

Gość eksy
jedno zdjecie w ramce stoi na polce...

Gość ---zuzka---
sie upewnie Zdjecie eks Twego stoi na polce???

Gość eksy
no tak, w sumie to jego eks...tylko że oni się nie rozstali tak normalnie jak rozstają się pary które nie chca juz razem być...oni chcieli...

Gość czyli ze jego eks zmarła
???

Gość eksy
to stara historia, mieli po 16 lat, zginela w wypadku samochodowym..jechali razem w ostatniej chwili zamienili sie miejscami ona usiadla z przodu tam gdzie on siedzial poczatkowo a on usiadl za kierowca na jej miejscu...i ona nie przezyla...

Gość eksy
powaznie sie zrobiło :P