Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaakkllooppootaannaa 20

co kupic chlopakowi na urodziny?

Polecane posty

Wiem ze to nie temat zwiazany ze zdrowiem i uroda ale najczesciej wchodze na to forum i wiem ze duzo mlodych dziewczyn tutaj przebywa. Otoz mam taki problem ze nie wiem co kupic chlopakowi na 23 urodziny. Jestesmy razem dopiero 2 miesiace i to bedzie 1 prezent jaki ode mnie dostanie. Nie mam pojecia co mu kupic, nie chce tez zeby to byl drogi prezent bo mnie nie stac. Mam 20 lat

Gość kunalezsna
moze jakies fajne perfumy ,, hmm albo jakis ciuch albo cos z podtekstem erotycznym :P albo fajna ramke z twoim zdjeciem co ty na to

perfumy hmm to chyba za drogie by bylo , a ramka to chyba troche dziecinada ? heh a cos z podtekstem erotycznym to chyba jeszcze nie ten etap heh

Gość kasienka23444
To mozesz mu kupic jakis ciuszek typu: bluzeczka, szalik albo bokserki :) albo dobierz prezent do jego zainteresowań: NP: chlopak lubi gotowac: kup mu ksiazke kucharska albo fartuszek :) chlopak interesuje sie motoryzacja, pilka nozna czy innym sportem to kup mu ksiazke o podobnej tematyce... a jak nie lubi czytac ksiazek to np jakis film DVD ktory razem sobie obejrzycie?

bokserki no pomysle o tym hihih . Kurde no sama niewiem. Mysle i mysle i nic