Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mitomanka

przemoc niekontrolowana

Polecane posty

Gość Mitomanka

Mam pewien problem... coraz bardziej mnie podnieca przemoc w łóżku, szarpanie, policzkowanie, klapsy, mocne ściskanie piersi... zastanawiam się do czego to prowadzi, bo zaczynam się siebie obawiać...

Gość kierowca prezydenta
spoko, wiekszosc panien to lubi mniej lub bardziej ja leje swoja panne po tylku tuz przed tym jak mam sie spuscic. W tym momencie tak zaczyna chodzic ze glowa mala.

prowadzi to to BDSM :P A podczas podniecenia ból może być odczuwany jako przyjemność (jak silny jest jeszcze przyjemny to już sprawa indywidualna)

Gość Mitomanka
Walałabym nad tym panować... ale to jest cholernie przyjemne...:(

Gość kierowca prezydenta
mysle ze wiekszosc kobiet panuje nad tym to po prostu mile uczucie wzmagajace orgazm nie wiem nic na temat pejczow i innych przedmiotow, ale klapsy po tylku czy mocne trzymanie piersi lub za wlosy podczas robienia loda, to nic nadzwyczajnego , a wzmaga podniecenie i orgazm

Gość Mitomanka
Niby nic w tym nienormalnego, ale mi nie chodzi o zwykłe klapsy, raczej o uczucie prawdziwego bólu i poniżenia... mój partner jakby o tym wiedział to by chyba zemdlał...

my faceci chyba jesteśmy trochę sadystami ,wiec możesz napomknąć że lubisz to nie chodzi o jakiś mocny ból ,ale takie mocniejsze ściskanie ,przygryzie

Gość Mitomanka
jakiś tam facet ja sie tu zaraz załamię ...Jakby było tak jak mówisz to nie jest to problem... ale mi chodzi o prawdziwy ból... mam wrażenie że nikt tu mnie nie rozumie:(

Doskonale Cie rozumiem, sam lubie mocny bol, gryzienie, ale i chetnie bym go zadal partnerce do momentu az powiedzialaby dosc, bo mnie tez takie zabawy podniecaja. Potrzeba Ci po prostu odpowiedniego partnera, ale nie wiem czy Twoj chlopak/maz bedzie w stanie zrobic Ci krzywde nawet kontrolowana. Pozdrawiam

Gość Mitomanka
Mój partner jest kochany i delikatny... po prostu lepiej nic nie robić i nie mówić mu?

Mitomanko, potrzeba ci anala bez nawilżenia. Gdy już wejście do twojej pupy będzie obtarte, twój partner powinien wyciągnąć penisa, posypać go zmielonym pieprzem i kontynuować. Odlecisz z bólu.

Jeżeli twój partner jest kochany i delikatny, to pozwól mu takim pozostać. Nie mów mu o swoich fantazjach.

Gość Mitomanka
Komediant - No proszę wszyscy tak tu na Ciebie jadą, a ty całkiem mądry jesteś...Oczywiście chodziło o druga wypowiedz :)Ps. Kochałam się analnie bez nawilżenia już... ale pieprz pozostawiam Tobie, miłej zabawy :P

tak, czasem lepiej tego nie mowic, bo mozna stracic partnera. Niektorzy ludzie niestety (albo i stety) wymagaja kilku partnerow (najlepiej 2: od kochania i zycia oraz od spelniania skrywanych fantazji). Inaczej mozna oszalec.

Gość Mitomanka
Może i masz rację, ale ja już wolę się męczyć całe życie, niż zdradzić kogoś kogo kocham

Gość Mitomanka
Kochałam się tak raz, dawno temu i nie z obecnym partnerem

to już niestety psychika tak funkcjonuje ,odbieranie bodźców jako takich nie wystarcza .a jak daleko można się posunąć ? oj można ,nawet za daleko . nie zepsuj faceta swojego jeśli jest spokojny i delikatny to niech taki zostanie choć napomknąć można coś nieco ale bez szczegółów .

Spróbuj więc zachęcić swojego obecnego partnera do takiego seksu. Zaproponuj mu go. Dostarczysz mu nowych wrażeń (będzie ci wdzięczny) a jednocześnie zaspokoisz swoje fantazje o bólu.

Gość Mitomanka
Pozostanę jednak przy wersji ukrywania się :)

Dlaczego ? Może twój partner marzy żeby spełnić twoje marzenia. To by było korzystne dla was obojga.