Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyrk na kółkach

nie ogarniam mikrofalówki!

Polecane posty

Gość cyrk na kółkach

boże kochany, w domu mam kuchenkę, teraz wynajmuję mieszkanie i nie umiem obsłużyć mikrofalówki! wiem, gdzie się otwiera, jak zaprogramować czas, ale jest tyle przycisków, że nie wiem gdzie się włącza, a boję się klikać jak leci, bo mam zdolność do psucia wszystkiego czego dotknę :( czy ktoś miał do czynienia z mikrofalówką firmy sanyo? ewentualnie mógłby mnie naprowadzić gdzie trzeba kliknąć, żeby włączyć podgrzewanie? fota przycisków, z których ogarniam jedynie "C": http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/73057f7be793af1d.html ja wiem, że to żałosne, ale jestem jakimś technofobem. zatrzymałam się na etapie czarno-białego telewizora, cała reszta mnie przeraża :P

Gość babajagaaa
masz adekwatny nick do Twojego problemu :o a nie mozesz wyszukac instrukcji obslugi tego urzadzenia??

Gość znająć życie C to kaskowanie
a Garnek to gotowanie :D

Gość cyrk na kółkach
modelu właśnie nie znam, bo to taki zdezelowany sprzęt, że jedynie sanyo się zachowało i można cokolwiek odczytać, reszta wydrapana :o a instrukcji bez modelu nie znajdę, także zapewniam, że na to wpadłam :P garnek mówisz, w ostateczności wypróbuję. albo się wkurwię i zacznę klikać wszystko na raz.

Gość cyrk na kółkach
kumpela mi przez telefon powiedziła, że tą kuchenką się steruje myszą, ale ja nie mogę jakoś znaleźc gniazda USB aby mysz podłaczyć A wy widzicie?

Gość cyrk na kółkach
dobra, dałam sobie radę metodą prób i błędów. podszyw, wiem, że jestem głupia, ale chyba nie aż tak :D

Gość i jak to trzeba bylo
zrobic?

Gość cyrk na kółkach
kliknęłam na te dwa połączone trójkąty i poszło :P tylko z nerwów przegięłam z czasem i mi się ser w naleśniku rozpuścił :D

Gość cyrk na kółkach
i boje sie ze jak zjem ten ser to się szybko zesram

Gość cyrk na kółkach
ser w majtach też mi się rozpuścił:D