Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiczkaaaaa

po ilu dniach od stosunku występuje plamienie implantacyjne?

Polecane posty

Gość asiczkaaaaa

Czy plamienie okolo 2 dni po stosunku (stosunek byl raczej w czasie dni plodnych lub dzien przed), takei brazowawe, trwajace okolo 3,4 dni moze byc wlaśnie plamieniem implantacyjnym?

to troche za wcześnie, ale czytałam że to możliwe...

Gość może ale nie musi
zanim zarodek się zagnieździ mija zwykle 3-5 dni mogło to być plamienie owulacyjne, nie wiadomo, zrób test w odpowiednim czasie :) http://www.edziecko.pl/edziecko/0,0.html polecam ci stronę www.edziecko.pl dział "przed ciążą" znajdziesz tam artykuły medyczne pisane przez lekarzy, to lepsze niż szukanie porad na forum, gdzie odpowiadają przypadkowe osoby np. JA i mogą cię wprowadzić w błąd

Gość asiczkaaaaa
dziekuje bardzo :) okres powinnam dostac wczoraj- teoretycznie... czekam na niego poniewaz biore luteine od 16 dnia cyklu, wiec bez wzgledu na to czy zaszlam w ciaze czy nie , krwawienei sie pojawi... przynajmniej tak czytalam :) no i wiadomo, chcialabym byc w ciazy wiec narazie napawam sie tymi chwilami kiedy to piersi bola mnie tak strasznie,ze musze je tzrymac podczas chodzenia :) i zyje nadzieja ze to ciaza :) boje sie ze test popsuje mi humor ;-) dodam tylko,ze wlasnie od czasu tych plamien, ktore wystapily po stosunku aly zcas boli mnie prawy jajnik. czasami wrecz mam wrazenie jakby byl mega spuchniety i po prostu przeszkazdal mi w brzuchu :) moze mam po prostu problem z jajnikiem, lecze sie z podwyzszonej prolaktyny bromocormem. Ajjj bez sensu takei schizowanie sie na sile..