Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość benitta35

jak z tego wybrnąć?

Polecane posty

Gość benitta35

Mam problem, wlasciwie jestem sama sobie winna... 3 miesiace temu poznalam faceta, podoba mi sie i wszystko zaczelo sie dobrze ukladac. Miły, czuly itd. Ja chyba jednak nie bylam gotowa na nowy zwiazek. Poprzedni byl bardzo toksyczny. Powiedzialam mu, że na razie nie potrzebuje zadnych zwiazkow. On to zrozumial i nie nalegal. Jednak po jakims czasie zaczelo mi go brakowac, wiec odezwalam sie do niego. Powiedzialam, że mozemy sie spotykac ale bez zadnych zobowiazan. Czyli chodzi glownie o seks. Odpowiedzial, ze skoro tak zadecydowalam, to on sie dostosuje. Jednak teraz wiem ze popelnilam blad. Czuje ze nie jest mu z tym dobrze, chociaz sie tego wypiera. Co zrobic, żeby wyszedl teraz z tego normalny zwiazek?????

Gość ... .........
Jak wyżej.

Gość czemu ma nie wyjsc
Moim zdaniem powinnas byc tak samo szczera jak wtedy, kiedy mówiłas mu o zwiazku bez zobowiazań, tylko dla seksu. Jezeli na to sie zgodził to oznacza ze mu zalezy na tobie. Jezeli widzisz ze żle mu z tym ze poszedł na taki układ to gdyby miał cie gdzies nie meczyłby sie tylko odszedł. A widocznie on trwa w tym mając nadzieje ze ty w koncu poczujesz ze ci na nim zalezy. Nie czekaj ,porozmawiaj z nim.

Gość benitta35
Dlaczego tak myslicie???

Gość MAŁRYCY
Bo jestes nieodpowiedzialna gowniara, a Twoj wiek odpowiada tylko za zmarszczki i celulit.

Gość benitta35
Nieodpowiedzialna gowniara?? Watpie...po prostu jestem szczera. Oboje jestesmy po przejsciach i kazdy ma jakis uraz

Gość czemu ma nie wyjsc
no ja własnie uwazam ze wszystko wskazuje na to ze on czeka na to az zdecydujesz sie na normałny zwiazek z nim. Zalezy mu i chce zeby tobie tez zależało. Musisz z nim szczerze porozmawiac i tyle. Powodzenia:)

Gość czemu ma nie wyjsc
karolek dziecko drogie-spierdalaj stąd