Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam ochotę.

myślę o seksie z kobietą

Polecane posty

Gość mam ochotę.

mam chłopaka od dwóch lat ale myślę o tym żeby spróbować seksu z dziewczyną, co o tym myślicie? to taka moja fantazja erotyczna ale nie chciałabym żeby to był trójkąt z moim chłopakiem tylko chciałabym zrobić to z nią sama, być może któraś z was ma to samo?

Gość onmen4
kazdy ma fantazje:)

Gość mam ochotę.
myślę już o tym od jakiegoś czasu ale boję sie coś zrobić w tym kierunki i nie mam nawet z kim :P

Gość fajaaaaaa
tez tak mam...

Gość onmen4
ile masz lat?

Gość kierowca prezydenta
co ta dziewczyna wsadzi ci w cipke lub tylek palec, gumiaka lub jezyk nic nie zastapi penisa

Gość mam ochotę.
mam 19 lat, seks z inna kobietą wydaje mi się bardzo podniecający, z innym chłopakiem bym nie chciała tego zrobić, tylko czy seks z kobietą nie będzie zdradą?

Gość jak jesteś w związku
a dupczysz się z kimś innym to właśnie jest zdrada.

Gość mam ochotę.
tylko że ja się nie dupczę, jestem w porządku wobec mojego chłopaka i nigdy bym go nie zdradziła z innym mężczyzną ale jestem młoda i myślę o seksie z kobietą ale też bałabym się to zrobić dlatego czekam na wasze porady,

Gość gooooo
mam to samo

Gość to pogadajcie o tym
z waszymi facetami. Ja np. miałem fantazję o seksie z dwoma kobietami ale moja dziewczyna powiedziała nie, i cóż - bardziej zalezy mi na niej niż na tej fantazji :classic_cool:

Gość mam ochotę.
próbowałam kiedyś ale stwierdził że jestem chyba lesbijką i że to dziwne ale jestem pewna że na trójkąt z inną laską to by się zgodził

zrob to, bedziesz wiedziala co to jest, dlaczego mial bys nie sprobowac,a moze bedzie ci dobrze....nie wstydz sie, zacznij brdzo niechcaco, od wspolnego spania z kumpela, oczywiscie wypijcie przedtem troche na odwage, potem w nocy przytul sie do niej jak zacznie sie jej dobrze robic idz dalej , no chyba ze ona tego nie bedzie chcial to nie nalegaj... zobacz moze wlasnie to cie bedzie pociagalo... NOWE DOSWIADCZENIE NIGDY NEI JEST ZLE::::-) POWODZENIA; juz ci zazdroszcze :-) fajnie ejst z kobietom jest bardziej delikatna i czula niz facet :-)

Gość spamerom dziękujemy
"Kup sztuczną pochwę"... popłakałam się ze śmiechu :D Ale nie o tym mowa. Ja Ci powiem tak, że jeśli mój facet by się przespał z innym facetem to nie uznałabym tego za zdradę. Sama czasami fantazjuję na temat kobiet i wydaje mi się, że każda z nas jest trochę bi ;)

Gość aaajjjj
ja tez czasami na ten temat fantazjuje... wiele kobiet ma ochote na kontakt fizyczny z inna kobieta i to jest zupelnie normalne :) sadze, ze Twoj chlopak nie uznalby tego za zdrade- gdyby sie dowiedzial pewnie chcialby dolaczyc jako 3 :)- prawie kazdy facet o tym marzy- dwie kobiety i on :)