Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfnsdkfjnfjsd

Wstydliwy problem..

Polecane posty

Gość jfnsdkfjnfjsd

mówiąc krótko swędzi mnie pipka :O szczególnie rano, a perzecież nie będę się drapac ciągle. co to może byc? jakieś bakterie sie dostały czy co? nie wiem czym to leczyc..

Gość jfnsdkfjnfjsd
moze ja umyc? juz 3 tydzien wody nie widziala

Gość umyj umyj
mnie tez swedzi czasem ale to jak spie w majtkach, powinnam bez niczego albo w koszuli nocnej aby przewiewnie bylo, dodam ze myje sie codziennie

Gość jfnsdkfjnfjsd
mnie mniej swedziała po stosunku gdzie chłopak konczył w srodku,,,teraz nie robie "tego" od 4 dni i zaczeła mnie swedziec:(

Gość ppl
mnie swędzi tylko jak się zapuszczę i mnie włosy drapią :P więc pewnie jakaś zaraza cię złapała :classic_cool:

Gość jfnsdkfjnfjsd
Po pierwsze jestem dziewicą :) po drugie myję sie codziennie. fakt, śpie w majtkach, ale bez przesady, to chyba nie powód. no leci mi coś takiego białego. wprawdzie nie specjalnie dużo , ale leci. czylli mam grzybice pochwy?! 😭

Gość taaaaaaaaaa.....
tutaj cokolwiek nie napiszesz ze ci jest od razu wszystkie zdiagnozuja ci grzybice pochwy!

Gość fhfghjgfjgh
bazienka,Dzięki 😘 no właśnie też mi się wydaje , że to przez ten kibel wszystko :O :D A nie da się bez gina? u mnie w mieście to chyba tylko prywatnie , wizyty drogie, a wstydzę sie powiedziec mamie.. Czy ten flumycon można kupic bez recepty?

Gość dziecko a skad wiesz ze to
grzybica? :O co to, nowa metoda, diagnoza po 1 zdnaiu przez net? :O idz do lekarza!

Gość gfrgtryjfg
No dobrze. może na razie ktoś mi poleci coś , żeby przetrwac- jakąś maśc? czy jeśli posmaruje sudocremem lub oliwką to trochę mi się polepszy?

Gość clotrimazol bez recepty

kup sobie płyn do higieny intymnej LACTACYD Femina. Zawiera on kwas mlekowy który pozwala zabijać niedobre bakterie a oszczędza te dobre.

Gość hghghfhgfhg
Używam tego płynu akurat :D i co? i tak mnie swędzi :P

Gość tak tak tu wszyscy mądrzy
i wiedzą co Ci jest... Kup sobie clotrimazolum bez recepty mniej niż 5 zł kosztyje to taka maść, i powinno przejść. Nie bedę Cię odsy łała do lekarza bo i tak ja sama bym nie poszła:D myj się teraz często, noś bawełnianą bieliznę najlepiej figi i nie drap obowiązkowo bo to tylko roznosisz.

Gość hhfggfghgfh
taak, wiedziałam,że ktoś tak powie :D mam 15 lat i jeszcze nie śpieszy mi sie z utratą cnoty :D

Gość hfhgfhggf
dziękuję wszystkim za wypowiedzi :)

Gość make me bad
vratizolin to bardziej przeciwwirusowy a nie przeciwbakteryjny czy przeciwgrzybiczny. ja bym na początek spróbowała podmyć się tantum rosa, posmarować clotrimazolum i dodatkowo łykać lacibios femina. no i nosić tylko bawełniane gatki. ale jak nie pomoze to raz dwa do ginekologa!