Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Babciny kubek

Czy powinnam przyznac sie do zdrady kiedy on mi mowil pare razy ze jak zdradze

Polecane posty

Gość Babciny kubek

to mnie rzuci? Jestemy razem 5 lat, przebokiwal o slubie i od miesiaca jestesmy zarzeczeni. Ja na jednej z imprez tak sie spilam ze puscili mi hamulce i z tego co mowia (bo ja nie pamietam) to obcagalam PARU facetom a potem bylam z nimi zamknieta w sypialni. Wiec ja nie wiem czy na 100% zdradzilam ale czesc osob tak mowi. Moj chlopak jest barfzo konserwatywny jezeli chodzi o zdrade i mowil mi pare razy wprost ze mni rzuci jezeli kiedykolwiek go zdradze. Sam mnie nie zdradzil- na poczatku naszego nycia ze soba podstawialam mu pare dziewczyn naprawde ladnych i NIC. No i pytanie co teraz- byc szczera czy moze lepiej nie...

Gość gfnjkjk
0/10

Nie powinnaś mu mówić. Zachowaj tę informację dla siebie, jeżeli zależy ci na związku z nim.

jak ciągnełas kilku facetom to jesteś szmata :D , i spoko jeżeli twoi znajomi to wiedzą :)

Gość nie martw się dziewczyno
jak nie powiesz to i tak w końcu ktoś mu doniesie. Świat jest mały i cholernie rozplotkowany. :classic_cool:🖐️

jezeli nie jestes pewna...a raczej nie wiesz czy go zdradzilas to mu nie mow...nie masz pewnosci moze jednak tak nie bylo...

Gość prowokacja jak nic dziecka
które się nudzi i ma nieźle zboczoną fantazję

zapytaj tych kolesi co dokładnie z tobą zrobili :D moze tylko sobie zbili do twojego nagiego ciała :D

teraz poważnie jak go zdradziłaś to mu nie mów bo bedzie go to boleś ze ukochana osoba go tak w Chuja zrobiła :/

Eh, zachowaj to dla siebie (jak byłaś pijana to sama nie bedziesz potrafiła mu powiedzieć, co dokładnie robiłaś) a na przyszłość radzę wyciągnąć wnioski i być bardziej rozsądną oraz lepiej się pilnować. Bo jak parę razy taką jazdę powtórzysz to może lepiej dla niego, by z Tobą zerwał

lepiej nie mowic, ty zle zrobilas, to niech ciebie mecza wyrzuty i to bedzie kara. mowiac mu oczyscisz sumienie, sobie ulzysz a jego skrzywdzisz - a to ty powinnas cierpiec. pozatym wydaje mi sie ze to provo. jesli po alkoholu sie nic nie pamieta, to wtedy jest sie juz tak maksymalnie najebanym ze nie bylabys wstanie zrobic loda. jesli bylas na tyle ogarnieta na takie zabawy to powinnas to pamietac. no chyba ze ci ktos jakies narko dosypal

Gość iczi
Nic nie mow, zostaw tajemnice dla siebie, co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr

Gość po pijaku to nie zdrada
:classic_cool:

Ładnie kurwa... :) Ciągnąć kilku typom i dać im dupy na jednej imprezie..... U mnie bys miała już buuta na ryj gdybym to ja był twoim facetem... Mam nadzieję że się dowie :) Powodzenia... ;]

Gość Ptasiek81
Ty Butchers Hook ze swoja bystroscia jeszcze dlugo nie biedziesz miec dziewczyny :-)))

Zacznijmy od tego że nie chcę mieć, jako singiel mi lepiej. Byłem baaaardzo długo w związku, posypało się wszystko i jestem z tego zadowolony. Jestem wolny, mogę robic co mi się podoba, nikt mi nie sra z dupy że mam przestać pić piwo, że mam wyłączyć mecz czy że z kumplami nigdzie nie wyjdę.... Kurwa same plusy :)

do tego wyzej no kurwa same plusy tylko trzeba kombinowac jak te trole z tej imprezy co autorka ze jak sie juz dorwie jakas pijana to zeby przed kumplami zdarzyc:D jak ten piesek na trawniku co stoi w kolejce zeby suczke grzmatnac:) A co do autorki, hmmm nie przejmuj sie kochana i obciagaj wszystkim po kolei. A co bedziesz sobie zalowac. Powinnas rowniez w pracy lub szkole tak robic kolegom na przerwach.A jest szansa ze np. odwala czesc twoich obowiazkow. A chlopakiem sie nie przejmuj jak glupi i durny ze nie widzi jaka obrotniare ma to tak juz zostanie, a po co ci glupek:D He he he obciagara i wkladaki. Niezle niezle sie bawicie.

Ty kurwa, ja nie stoję w kolejkach po jakieś trole... ;]Ja tam bez seksu dam sobie radę :) Po prawie 4 latach związku dość się naruchałem i mały celibat się przyda... Teraz mam czas na wszystko i jest zajebiście ;] A jak wolność się znudzi to sobie kogoś poszukam, to nie jest żaden problem ;]

Gość Ptasiek81
To tak szczerze widze Butchers walisz... Posluchac takiego co od serca mowi to od razu sie lepiej czlowiekowi na duchu robi. Wytrwalosci jak najdluzszej w celibacie zycze, pozdrawiam :-)

Nie nie walę ;] Jestem sam od 3 tygodni i se nie waliłem :) Jaak mi się zachce bzykac to pojadę sobie na koncert i tyle :) Hmmm jeśli sądzisz że twoje dogryzanie mnie drażni czy coś to chcę uświadomić ciebie że nie wychodzi ci coś ;]

Gość tak tak tak szczerze wali
kolejny koleś który trafił na niewłaściwą pannę robiącą go w bambuko, a teraz rozciąga to na wszystkie panny. Na zasadzie "jak jeden inżynier zabił, to wszyscy inżynierowie to mordercy" :O Ja na przykład miałem kilka panien, jedną z nich zdradziłem z jej poprzedniczką, ale nigdy nie było tak, żebym to ja był zdradzany. Może niektórzy są po prostu nieudacznikami i kwita ;)

Gość hjhug
ja tez jestem sama i tez widze w tym same plusy, czasami brakuje mi spotkan z facetami, czulosci. ale wygrywa jednak ta wolnosc

Własnie i coś w tym dziwnego?? Jestem po prawie 4 letnim związku i chcę trochę odpocząc od kobit. Zrobię sobie trochę przerwy i jak zrobi się nudno to znowu kogoś znajdę. A tych dwóch typków nade mną to widać że dzieciaki z kompleksami... Jak to mówią "głodnemu chleb na myśli" a wy tu z waleniem wyjeżdżacie.

Gość Ptasiek81
WALIC - w znaczeniu "mowic", tak jak "walic prosto z mostu"... ///Zrobię sobie trochę przerwy i jak zrobi się nudno to znowu kogoś znajdę/// Przepraszam, kogo nazwales dzieciakiem???

Gość hjhug
ja jestem juz od kilku miesiecy sama ale nadal nie moge zdecydowac sie na zwiazek. tak jest naprawde lepiej:) no tyle ze sie nie bzykam, to jest minus