Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jenissa

Najwyraźniej szukam zniewolenia...

Polecane posty

Gość Jenissa

Mym. Hej. Mam mało lat ale interesuje mnie cały świat Pan- suka. Ostatnimi czasy szukam czegoś i najwidoczniej raczej to jest taka relacja.. Powiecie mi jak to jest? Co bym musiała zrobić aby znaleźć taką relacje? O co w tym wszystkim do końca chodzi? Jak to wygląda? Czeeekam niecierpliwie na jakieś odpowiedzi! Pozdrawiam!

Jenissa, w takiej relacji jesteś dla Pana po prostu suką - chodzisz nago, w obroży, na smyczy. Wykonujesz polecenia Pana. Pan może cię karać. Może uprawiać z tobą seks w dowolony sposób, w zależności od swoich upodobań. Aby stworzyć taką relację musisz po prostu znaleźć faceta który lubi klimaty BDSM, w których występuje jako master (Pan).

Oczywiście wszystko musi być tak zorganizowane aby suce nie stała się krzywda. Jednym z częstych (przynajmniej w ostatnim czasie) elementów zabawy jest przebijanie suce podstawy sutków i warg sromowych igłami lekarskimi. Pan je wbija, zostawia i po seksie wyciąga.

Gość Jenissa
Mym.. Fajne.. Ale to z igłami lekarskimi.. troche przerazajace... Czyli jeśli dobrze rozumiem suka w rekach Pana jest hmm "Zabawka" ? Po prostu nie ma woli, zdania, nic nie moze zrobic bez jego pozwolenia? A jak mozna znaleść takiego Pana? W moim przypadku zapewnie bedzie to trudne ale warto spróbować...

Masz swoją wolę. Jeżeli czegoś nie akceptujesz (np. wbijania igieł które cię przeraża) to możesz się na to nie zgodzić. Jak znaleźć takiego Pana ? Cóż. To tak samo jak z szukaniem normalnego partnera o wymarzonych cechach. Rozglądaj się.

Gość smok z legowiska
@Jenissa chciała byś chodzić na smyczy i robić wszystko co każe pan ? czy tylko w seksie takie zabawy ?

Hmmm... Chciała bym.. Ale myśle że ktoś musiał by mnie na początku troche zmuszac... No ale potem napewno bylo by okkk.. Bo jak kazdy czlowiek musze cos bardzo polubic i to poznac zeby temu "ulec"

Gość smok z legowiska
no to pozostają anonse bsdm przeglądałem kilka razy i większość to jacyś pierdolnięci sadyści więc przygotuj się na dłuższe szukanie

To prawda. Zasadnicza idea jest taka że Pan uczy sukę czerpania przyjemności z poniżenia i bólu. Po pewnym czasie suka zaczyna to kochać.

Gość czlekoksztaltny czlek
jesiko (czy jak ci tam :o ) skryj sie lepiej pod koldre i snij dalej :o🖐️

Nie musze chować się pod kołdre i snić bo nie śnie.. Jesli Ci się coś nie podoba to zostaw to dla siebie...Bo będe nie miła... Hmm... A jak bym zaczeła szukać przez GG?

Gość smok z legowiska
"..co cie kręci.."

Gość smok z legowiska
aj z tego wszytkiego to chyba se pujde konia zwalić

Hm. ok. Na GG wyglądało by to tak że zakładam nowy numer w katalogu wpisuje hmmm np: Młoda suka szuka Pana... czy jakos takos... No i pewnie wiele osób pisze z tego co wiem.. Ale za zwyczaj sa to jakies palanty.. lecz czasem trafiaja sie konkretni... Co mnie kreci? Hm.. To że tak naprawde nic nie zależy odemnie. Hm. To że moge byc komuś posłuszna.. Być zniewolona, poniżona.. Hm.. No chyba to ...

Gość smok z legowiska
podszyw ale jednak pójdę :)

a czy moze mogalabys byc NIEMILA ??

Gość smok z legowiska
a zwaliła byś mi kiedyś konia???

Gość smok z legowiska
hmmmmm może inaczej . jak bym ci kazał zwalić konia. :D

Gość smok z legowiska
na gg nie znajdziesz nic więcej, zbyt popularne a bsdm to zabawy niszowe ile masz lat?

Gość smok z legowiska
znowu podszyw

Gość smok z legowiska
dobra zabawmy sie, w pana i suke, chodż to kurwo jedna, zaraz cie wyrucham ty szmato jebana

Hm.. Chciał byś wiedzieć ileee... ;pp Powiem że w miaree mało ;p

Gość smok z legowiska
na koniec bym na ciebie nasikał, tak dla głębszego zrozumienia kto tu jest Panem a kto wywłoką.

ja bym dala jakies 15-scie :D :o

Gość smok z legowiska
jenissa to nie do ciebie było ale więcej niż 17 ?

Co po błędach ortograficznych czy po wyrażaniu zdań? Bo myślę że po tym pierwszym... No cóż nie chce mi sie sprawdzac juz tego co pisze...