Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katinka1

BŁAGAM POMÓŻCIE!!! CIĄŻA???

Polecane posty

Czesc! Mam straszny mętlik w głowie...podejzewam ,ze mogę byc w ciązy...zaczne od początku... w ciągu ostatnich dwóch miesięcy miałam okres normalnie,fakt ze dostawalam go wczesniej i był dosc skąpy ale był...od ok miesiąca zaczełam sie dziwnie czuc, zawroty, bole głowy...biegam siku, do tego mam strasznie dziwn nastroje, krzycze i płacze na zmiane... niedawno pomyslalam,ze moze to ciąza? no ale okres? poczytalam troche i doszłam do wnosku ze musze zrobic test to sie przekonam...zrobiłam trzy... 1) wyszedł niewazny 2)kreseczka pojawiła sie tylko w rejonie literki T a C nie było wyrazne...wlasciwie prawie nic tam nie było 3) wyrazna kreseczka C i delikatna T I co ja mam o tym myslec? dodam ,ze testy robiłam w tygodniowym odstępie... zupełenie niewiem co robić.... czy to prawdopodobne abym była w ciązy? Razem z chłopakiem ostatnio od jakiegos czasu stosowalismy "metode" stosunku przerywanego...wiem, wiem...ze to zadna metoda antykoncepcji, ale jakos się udawało, po za tym duzo zalezy od refleksu partnera, moj go ma... choc wiadomo jak jest, nigdy nie mamy pewnosci, w zadnej antykoncepcji tak naprawde... no ale wracając do mojeg wątku...prosze pomozcie! ... Z ostatniej chwili: Zrobiłam kolejny test....z 30 minut temu... i jaki wynik? Znowu jedna kreska bardzo wyraźna a druga mniej....to wyniki swiezo po zrobieniu, natomiast teraz jak juz przeschło jedna zostala druga jest juz bardzo malo widoczna.... Ja juz nic z tego nie rozumiem....wynik znowu sie powtórzył, ale znów jest niepewny... Jedna kreseczka wyrazna druga mniej...Jezu :(:(:( Miała tak któras? błagam,pomózcie...

Gość jestes w ciazy

Gość ilcia1
wygląda na to że jednak to może być ciąża. W testach płytkowych juz tak jest ze nawet jak druga kreska jest niewyraźna to możesz być w ciąży. Najlepiej zrób badanie z krwi to będziesz mieć pewność no i wizyta u lekarza , on na usg też zobaczy.

ale naprawde myslicie, ze jesli na tescie wyszl a jedna wyrazna kreseczka druga mniej, praktycznie prawie ,ze jej nie było... ( ale jednak cos było widac i tego jestem pewna-drugi raz) jednak gdzies po 15 minutach test troche wysechł i kreseczka zanikła jakby... czy któras kiedys miała taki przypadek?