Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martelka

nagrałam mu płytkę na urodziny - grozi mi!!!!

Polecane posty

Gość martelka

nagrałam płytkę facetowi w zeszłym roku na urodziny a teraz on mi się odgraża że puści na youtuba co mogę zrobić? zgłasza się takie coś na policję? zanim jeszcze to się ukazało? był ktoś w takiej sytuacji? HELP!

Gość czym grozi
? jego nagrałaś? co za płyta? pisz składniej dziewko!

to nie trza było nago wystepowac...no to niech pusci mozesz sie wyprzec ze to ty lub dzieki temu władowac go do pudła ;)wybieraj

Gość bollla
penie goła byłaś-ale jesteś w dupie

Gość martelka
no seksowną, głupia byłam bieliznę eksta się wykosztowałam i w hotelu, zeby wnętrza stylowe były koleżanka mi pomoga i nawet nie jest najgorsze, że mi potem wszystko widac, ale takie ruchy robiłam a teraz mam nowego faceta jak on się dowie albo rodzice to nie wiem co robić

Gość hdhdhd
naprawde ci pajac grozi? kurwa faceci..

Gość no i ....
czego sie spodziewałaś, robiąc tak głupie rzeczy. No cóż...grzeszysz, ale nie wyobraźnią. Za samo straszenie i szantaż można zgłosić na policję, jednak dobrze mieć dowód, np. nagranie na dyktafonie, czy ukrytym telefonie.

Gość martelka
wściekł sie bo zerwałam z nim a ja z nim być nie mogłam bo zaczęłam się bać jak miał takie wstrętne wymagania w łóżku i dawał rzeczy różne do zrozumienia to zerwałam z nim i najgorsze że zrywałam przez telefon a z boku stała kimpela to mnie podpuściła, że ja się zaczęłam z niego tak śmać przez ten telefon, że zbok i takie tam to on się strasznie wściekł, a potem przepraszał niby żeby do niego wrócić ale ja już nie chciałam i teraz poznałam kogoś byliśmy już na randce i nie wiem skąd on się dowiedział nie wiem już co robić

Gość a mnie zaciekawiły
te 'wstrętne' rzeczy do których cię namawiał w łóżku...co to było?

Gość hdhdhd
musisz z nim pogadac jakos, nie ma prawa tego robic

Gość promotor_odwaznych
uprzedz go i sama umiesc, dzieki temu wytracisz mu asa z rekawa a i my na tym skorzystamy ! :) a Ty bedziesz nasza kafeteryjna celebrytka ! :classic_cool:

Gość martelka
nie chce z nim gadać bo to furiat i strasznie sę wścieka a najgorsze jak się ścieka to go to jakoś tak podnieca i wtedy to nie patrzy zrywa ze mnie ubranie, rzuca mną i boje się że może jakiegoś kumpla zawołać bo ciągle napomykał, że chciałby parzeć jak ja z innym i po tym wiedziałam że mnie nie kocha

Gość też jestem ciekawa
jakie to wstrętne rzeczy :p a tak poza tym- troche przesadziłaś- zrywać przez tel. i śmiać sie z tego? mógł sie wkurzyć, ale nagrania prywatnego intymnego nie powinien upubliczniać. Pogadaj z nim i nie zapomnij połechtać męskiej dumy, wymyśl jakas ckliwa historie, np: "ach X przepraszam że tak wyszło, ale byłeś dla mnie taki niedobry, tak mi serce krwawiło, upiłam sie z tego żalu i powiedziałam za dużo, nie powinnam była tak postac sratata" a jak nie przejdzie to dawaj jego mejla, konta na portalach społecznościowych to może w ramach zmowy jajników zrobimy mu sajgon

Gość martelka
w życiu nikt nie moze tego widzieć szczególnie jak z wibratorem rodzice by padli

Gość martelka
ja bym zgłosiła na policję ale moze on tak tylko straszy a jak zgoszę to szum będzie i może dojść do rodziców i wtedy zaczną pytać a braciak tylko czeka na moje potknięcie na pewno zaraz wywiad zacznie zbierać

Gość hdhdhd
kurwa ale masz lipe, wyobrazam sobie co musisz czuc i zajebiscie Ci wspolczuje, ale masz chociaz skonczone 20 lat ? nie wiem co Ci poradzic. z yt mozna by bylo jeszcze to jakos usunac. ale zastanow sie szczerze czy on jest w stanie to zrobic ?

Gość to pewnie gorące scenki
tam były?

Gość My Lord
Nie takie gwiazdy i nie takie filmiki krecily i dobrze na tym wyszzly.Np.Haris Pilton i Kim Kardashians.

Gość i co zgłosiłaś
?

Gość dobrze Ci tak po
jakiego wafla dałaś mu taką płytę????????????????? Naiwniaczka i tyle.

Gość martelka
no i wpuścił!!!!!!!!!!!ja pierdziele!!!!!!!!rodzice mnie ukatrupią!!!!!!!!!zabiję skurwiela!!!!!!!!!!!

Gość daj linka

Gość ale naiwna jesteś