Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lomatkobosko

gUpi GUpek

Polecane posty

Gość lomatkobosko

ja to chyba jestem jakas nienormalna;p w trojke tworzymy zgrana paczke, z Patrycja i z Czarkiem. zawsze sie tak jakos trzymammy razem itp. Duzo przeszlismy razem. Jakis rok temu Cz. powiedzial mi ze zakochal sie w P. no wiec ok probowalam cos tam zdzialac ale jakos im nie wychodzilo. na wakacje wyjechali razem do londynu do pracy i jak to z mieszkaniem razem czasem wychodzi poklocili sie, jakies chore sytuacje z tego wynikly. I po powrocie sie nie odzywali do siebie. Ja tam zaczelam ich godzic i jakos tam wyszlo ze zaczeli juz gadac normalnie ze soba. No i P. powiedziala mi ze chyba jest zakochana w Cz. i jakos tam plynelo te nasze zycie az do niedawna. bo napilismy sie z Cz. we dwojke i jakos tak wyszlo ze calowalismy sie, ja zostalam bez bluzki, jakies tam macanki itp. na drugi dzien spokoj jakby nic sie nie stalo. bo w sumie dla mnie tez wstyd bylo. no i umawialismy sie na picie we trojke. i oni( kazde z osobna) mowia mi ze jak sie napija to nie wiedza co bedzie, ze moze cos sie zacznie miedzy nimi itp.wiec ja mowie ze to moze lepiej jak przychodzic nie bede a on ze spko jak cos to pogonia. jakos mi tak przykro i zle i chyba zazdrosna jestem kurcze :/

Gość lomatkobosko
nie chcialo mi sie pisac imion;p ale jak sama przeczytalam to to jakby pisala malolatka jakas:) ale siedze sobie tak i mysle i nie wiem. nie kocham Czarka ale jakos po tym iwczorze mam do niego inny stosunek