Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezpolykania

nigdy nie polkne, po prostu nie dam rady..

Polecane posty

karolek ja swojemu obecnemu partnerowi nie opowiadam o byłych po prostu powiedziałam mu że nie chce aby kończył w moich ustach bo dla mnie to jest obrzydliwe

Gość bezpolykania
no jakos mu wytlumacz ze nie. moze kiedys sama zechce i sprobuje. tylko troche mi go szkoda, on minetke mi robi, a przeciez nie jestem tam sucha..:P

Gość przeciez to nie jest
jedzenie, tez bym sie brzydzila. A jak facet tego od Ciebie oczekuje to cos ma nie tak z deklem. Nastepnie moze bedzie oczekiwal zebys lizala jego kupe i pila jego mocz...

Gość co ci napisaccc
moja kumpela kiedys gdy ja facet"zmuszal" zrobila tak: gdy on skonczyl jej w ustach ona nie polykajac speremy pocalowala go i oddala mu to do ust :D od tej pory miala problem z glowy facet juz nie mial na to ochoty

Gość bezpolykania
wlasnie mi tez w sumie troche o to chodzi, chyba chcialabym to zrobic temu jedynemu , nie chcialabym robic tego facetowi ktorego nie jestem pewna. nam uklada sie super, jestesy juz troche razem ale nie mam pewnosci czy z nim bede dzielila przyszlosc

powiem tak :P lody i minetki wporządku ale połykaś nie musisz jak nie chcesz i mam nadzieje ze ten koles to ten jedyny na całe zycie

no wlasnie zapytaj go czy zje twoja kupe bo zaluzmy ze masz taka fantazje i bardzo to lubisz...raczej nie bedzie negocjowal tego wiec ty tez nie musisz

Gość ueee to syf przeciez
jak on tak bardzo chce to niech sam sobie polknie i posmakuje, moze pojdzie wtedy po rozum.

jezleli nie jestes pewna to poczekaj a tak propo do kobiet co wam się podoba w minetce bo planuje zrobic taką zajebistą mojej panience odpiszce proszę :)

Gość bezpolykania
on ode mnie tego nie wymaga, kilka razy podczas pytal czy moze, i wczesniej rozmawialismy na ten temat. i do zadnego scata ani pissingu na pewno nie dojdzie, nas to nie rajcuje

Gość bezpolykania
mam nadzieje ze jest, bardzo bym chciala. ja osobiscie uwielbiam minetke.. mniam :P

Gość zaproponuj mu scata jak
on bedzie chcial z polykiem. Pech, jezeli mu sie to spodoba, ale wieksza jest szansa ze nie i moze zajarzy, ze ciebie takie cos tez moze obrzydzac. Bosze te chlopaki czasami sa tepe.

Gość bezpolykania
ja od zawsze uwielbialam. lubie jak facet rozchyla mi nogi, podklada rece pod tylek, unosi i lize lechtaczke, a pozniej cala, i znowu lechtaczke jezykiem i caluje cala. lubie jak podczas popatrzy na mnie tym swoim podnieconym wzrokiem. ja podczas na maxa sie podniecam no i te nogi mi jakos tak lataja i moze to glupie ale uwielbiam jak bierze mi noge i odchyla, poproawia mnie tak jakm u wygodnie

Gość bezpolykania
nie zaproponuje mu scata:p bo po co ?go to nie rajcuje i mnie tez nie. tym bardziej, ze polykanie nie jest az tak obrzydliwe i nietypowe jak scat

Gość bezpolykania
wiesz co duzo dziewczyn lubi tez jezyczek i paluszek jednoczesnie. ja raczej wole to oddzielnie ale z forum i opowiadan dziewczyn , wiem ze duzo lubi naraz, takze to zalezy od niej

Gość bezpolykania
tez bym chciala minetke ale narazie moje mistrza nie ma i musze cierpiec, ale mi narobiles ochoty, niepotrzebnie Ci pisalam bo sobie teraz wyobrazam:P