Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lukasz kafeteria

No nieeeee

Polecane posty

Normalnie to bym o tej porze spał,albo oglądał TV przed snem. Tylko kurde niedawno wszedłem na Kafe i teraz wyjść nie mogę :/ Wy też tak macie? Wciąga cholerstwo :)

Hie,hie,pzrynajmniej nie jetem sam :) "pretty young" - Niet.. Ale naprawdę szukam :) Usłyszałem tu kilka cennych rad do których się teraz dostosuje :)

lukasz kafeteria---> do mojego biura matrymonialnego się zgłoś :) tylko muszę znać mniej więcej Twoje wymogi :P

lukasz szukajcie, a znajdziecie :) jak jestes taki w realu jak piszesz tutaj to mysle,ze nie bedziesz mial wiekszego problemu ;)

Za stara na dziewicę (zsnd@tlen.pl) Człowieka poznaje się nie tylko po tym co pisze ale tez po tym jak pisze ;) święte słowa :)

Nie udaję. I nie jestem skromny,tylko raczej mam niską samoocenę ;) "Człowieka poznaje się nie tylko po tym co pisze ale tez po tym jak pisze" To chyba Wy kobiety to rozpoznajecie swoim 6 zmysłem....bo dla mnie to jest tylko ciąg literek. He he :)

lukasz bo kobiety potrafią czytać między wierszami :) a co do niskiej samooceny - przejdzie Ci, wiem co mówię ;)

Hinatka: He he :P Chętnie bym się ogłosił ale nie wiem jak zacząć...na Kafe jest sporo "normalnych" dziewcząt,które mają to "coś" w sobie :)

Danny, jakoś poszło, podeszłam na luzie :) zamknięte dość łatwe, niektóre otwarte masakra, ale w doopie to mam.. jak mi się nudno zrobiło to wyszłam ;]

dzięki, zrobię tak na prawdziwej :classic_cool: u mnie najwcześniej po godzinie wyszli.. nawet mi się odpowiedzi sprawdzać nie chce ;]

możesz mi użyczyć na ten jeden dzień swoje, skoro tak Ci ciążą :classic_cool: razem z taczką :> w mojej szkole przeważały rozbawione/znudzone miny ;]