Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bewliiii

czy nie jest zapozno aby zaczac od nowa w tym wieku 23

Polecane posty

Gość bewliiii

Chce zaczac od nowa odejsc od mojego chlopaka z ktorym jestem 5 l wyjechac do innego kraju bo w tym kraju co z nim jestem nie moge znalesc pracy siedze bezczynnie nie mam papierow nie nauczylam sie jezyka stracilam 4 lata zasiedzialam sie w domu popadlam w depresje rzadko sie trafiala praca pozatym kiedys zjechalismy do Polski i mial jechac jeszcze na pare dni zagranice pozalatwiac sprawy powiedzialm ze juz nigdy tam nie pojade to chial zaprosisc dziewczyne z gg do domu tylko nie wiem po co jak mielismy juz zjechac do Polski ale tak wyszlo ze znowu musielismy wyjechac zagranice to znaczy on bo w Polsce z biznesem cienko a ja znowu w domu i bez kasy a on ma prace i pieniadze a ja niczego Moj przyjaciel zaprasza mnie do Anglii w internecie widze tez duzo ogloszen do pracy w moim w Anglii a w kraju w ktorym jestem z moim chlopakiem tez patrzylam na ogloszenia to nie ma nic przyjaciel namawia mnie juz 2 lata a ja siedze glupia bo mi na nim zalezy ale zaczyna mnie to juz dolowac a pozatym to nie wiem czy ufam mojemu po tym jak pisal z ta dziewczyna o mnie do niej nie wspomnial ani slowemn napisal do niej ze mieszka sam i namawial zeby przyjechala tylko ze ona nie chiala ale po tym juz chýba nie moge ufac

Gość Bierz los w swoje rece
raczej na pewno ma cie w dupie no i bawi sie z toba,, g;upia mala dziewczynko. Bierz los w swoje rece i jak msz mozliwosc to wyjedz

Gość No juz nic nie zrobisz....
...nie wolno tak u schylku zycia takich radykalnych zmian wprowadzac.

Gość masz 23 lata a piszeszjakbys
miala 12......

No juz nic nie zrobisz.... ...nie wolno tak u schylku zycia takich radykalnych zmian wprowadzac.:D:D:D:D:D 😘 w kazdym wieku mozna zaczac zycie od nowa, powodzenia

Gość Libero nie wyczulas ironii

Gość NobertDeRiro
To jedno z najdluzszych zdan bezinterpunkcyjnych jakie w swoim zyciu widzialem, chyle czola.

Gość sdafghjkl
pomijajac to wszystko co pisali poprzednicy,ja zaczełam od nowa mając 30 lat i mam sie naprawde dobrze:)

Gość no to ja po 36 roku
zmienilam cale swoje zycie

Gość bewliiii
czyli nie jest tak zapozno

Gość aeeeezz
nigdy nei ejst za pozno ja mam prawie 40 stke i zamierzac wyjechac za granice bo nei wdze w naszym kraju przyszlosci