Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubabela

moje cm wymiary

Polecane posty

Gość grubabela

moje wymiary biodra 101 , talia 77, biust 89 masakra co?? jakie cwiczenia na pupe? i talie chciałabym miec w talii tak z 69 przynajmniej

Gość grubabela
taka gruszka ze mnie chyba co?

Gość czy ja wiem czy gruszka
raczej slon...

Gość jaka masakra
na pewno super wygladasz, jedyne co, to masz malo w biuscie. 101 w biodrach to wcale nie jest duzo, chyba ze jestes bardzo niska. 77 w talii, to tez ladnie. Oczywiscie wszystko zalezy od wzrostu.

Gość grubabela
mam 170 cm wzrostu rozmiar

Gość jaka masakra
jaki rozmiar - 40-42?

Gość grubabela
nie wlasnie ... gora 38 dół 40

Gość grubabela
waze 64kg

aha. :) tak spytałam bo sama mam 170cm wzrostu i u mnie wymiary są teraz takie: biust 92, talia 65, biodra 89. 101 w biodrach miałam na początku odchudzania. co do ćwiczeń to ja robiłam te z serii Tamilee Webb "Chcę mieć..." te na brzuch. Moze spróbuj jej ćwiczeń na brzuch oraz na pośladki. :)

Gość jaka masakra
nosisz dobry kobiecy rozmiar. Jesli zamierzasz sie odchudzac, to wez pod uwage, ze w "cycach" na pewno ci spadnie, wiec lepiej moze pozosac taka, jaka sie jest...

Gość jaka masakra
ale dziewczyny, 89 w biodrach to malenko... nawet nie moge sobie tego wyobrazic przy 170 cm wzrostu. Ja mam tyle wzrostu i 103 w biodrach. Chce z 2-3 cm zrzucic. Moja kumpela ma 100 w biodrach i ma normalny kobiecy szczuply tylek.

a cóż tu sobie wyobrażać? ;) tyle właśnie i mam i cały czas miałam do czasu utycia. Figurę mam proporcjonalną i nie chciałabym mieć tyle w biodrach ile miałam na początku odchudzania. :) Każdy sie inaczej czuje w swoim ciele i jesli tobie jest dobrze mając tyle to ok. :)

Gość do dalaj
kochana wyjaw swoj sekret jak tak pieknie schudlas? JA TEZ TAK CHCE!!! I GRATULUJE!!!

dziękuję :) cały czas się dziwię że co chwilę ktoś pyta jak udało mi się tyle schudnąć. Dziwi mnie to tym bardziej ze większość odchudzaczy chce zrzucić jak najwięcej w jak najkrótszym czasie. ;) A mnie to zajęło tyle miesięcy. Ale cóż miało być powoli a skutecznie. :D Cały sekret polega na wprowadzeniu 5 posiłków dziennie i ogólnie jedzeniu a nie napychaniu się. :) Jadłam wszystko ale w rozsądnych ilościach. Ograniczyłam alkohol, słodycze (małe co nieco od czasu do czasu) i przegryzki typu chipsy. Do tego spacery, ćwiczenia Tamilee a potem z Shape'a -zestawy półgodzinne. I tak pomalutko zeszło. :)