Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chemtraile

chemtrails-wierzycie?

Polecane posty

koncerny farmaceutyczne czyli bandyckie koncerny, są również odpowiedzialne za szerzenie chorób...to kolejny ich sposób....

miałem kiedyś cudowną chemiczkę....niestety zginęła....a miałem się dowiedzieć o wiele więcej...:)

Gość dsfhjhsgdajgbaldsg
No cóż... mam nadzieję, że to był czysty wypadek. Pewien doktor (nie pamiętam nazwiska) chciał udowodnić, że autyzm to choroba poszczepienna, nawet zaczął badania prowadzić, ale go zgnoili, zmieszali z błotem i zrobili z niego wariata.

Gość Anka32.
Ciężko nie szczepić dzieci,bo sanepid nie daje zgody na to. "dsfhg.." myślisz,że te stare szczepionki (3 wkłucia) są lepsze niż te nowoczesne "5 w 1" ?

to był wypadek , jednak może przeznaczony..:P robienie z człowieka wariata jest najczęściej stosowana metodą "odkażania społecznego z nieprzychylnych i krytycznych osobników" :P

Gość dsfhjhsgdajgbaldsg
Anka32 żadna szczepionka nie jest dobra, ale jeśli już musisz wybierać, wybierz pojedynczą. Masz problem z sanepidem... ja wiem jak go rozwiązać. Podaj jakiegoś maila a wieczorem (zaraz muszę uciekać od kompa) ci napiszę co należy uczynić, aby mieć święty spokój.

Gość Anka32.
Czyli jednak szczepionka skojarzona ?

Gość dsfhjhsgdajgbaldsg
Chodziło mi o to, abyś w razie potrzeby wybierała pojedynczą, tzn. np. 3 wkłucia. Ale zastanów się czy w ogóle jest to potrzebne :)

Gość dsfhjhsgdajgbaldsg
Pojedyncza czyli jednoskładnikowa nie skojarzona.

Gość dsfhjhsgdajgbaldsg
Anka32 jeśli chcesz dużo informacji o szczepieniach i skutkach poszczepiennych i chcesz wiedzieć co robić, aby sanepid dał ci spokój załóż sobie jakiegoś maila jeśli nie chcesz podawać swojego oficjalnego, a wieczorkiem napiszę do ciebie :)

dsfhjhsgdajgbaldsg podtrzymuj temat jak długo będziesz mogła....nie tylko dzis... i pisz kobietom co mają robić.....pomagaj im....lecę ..obowiązki wzywają...

Gość dsfhjhsgdajgbaldsg
Ok, maila zapisałam. Dziś, ale późniejszym wieczorkiem napiszę do ciebie. Będę musiała wyszukać najlepsze materiały jakie mam, a mam tego mnóstwo, ale wyszukam te najważniejsze.

Gość Anka32.
Dzięki :-)

Gość dsfhjhsgdajgbaldsg
Revilver... staram się, ale często jest tak, że jak za mocno się udzielam to mi... komputer zaczyna szpinić :D i sprzedają mi ciasteczka :D I regularnie muszę kompa sprawdzać calutkiego i czyścić :D

Gość Anka32.
Znam wiele uświadomionych osób jeśli chodzi o szczepienia, ale sanepidu nie można przeskoczyć. ;/

Gość dsfhjhsgdajgbaldsg
Anka32 da radę... trochę zachodu i poświęcenia a da radę przeskoczyć. Osobiście znam pewnego ojca, który tego dokonał i od niego właśnie mam sposób :) Tyle że potrzeba być upartym i zrobić trochę zachodu.

Gość chemtrails
powróćmy może do tematu. Nie spotkałam się z tym nigdy dopiero dziś przez przypadek znalazłam coś takiego w necie. Teoria spiskowa czy prawda?

Gość dsfhjhsgdajgbaldsg
Należy oglądnąć reportaż "czym spryskiwany jest świat", wtedy spychano to do teorii spiskowych, mówiono, że projekt spryskiwania nie istnieje, a jednak istnieje i od dawna jest realizowany. Angla oficjalnie przyznała że "dopiero" wdraża ten projekt, a tak na prawdę na całym świecie wdrożony jest od wielu lat we wszystkich krajach należących do NATO :) To już nie teoria :)

Gość tralllllllllllllllllllllllllla
upup

Gość Czy myłsicie, że ma to wpływ
na coraz częstsze ciąże zagrożone i dzieci z różnymi schorzeniami, które nie wiadomo skąd się wzięły?

Gość Czy myłsicie, że ma to wpływ
W sensie schorzenia skąd się wzięły :P Nie dzieci :P

Gość Kune-gunda
Ciekawe w jaki sposób samoloty pasazerskie miałyby rozpylać trujace chemikalia bez wiedzy na przykład pilotów, obsługi technicznej lotniska itp? Bo jesli robiliby to za ich wiedza i zgodą, to zbyt wiele osób byłoby wtajemniczonych i ktos wczesniej czy później pusciłby parę... Inaczej zupełnie niz samoloty wojskowe...To akurat rozumiem, że mogłyby... Wiem, ze opryski były stosowane już nieraz, czytałam gdzieś o rozpyleniu jakiegoś świństwa nad Anglią w latach 50 po którym dużo ludzi zachorowało i wiem, ze wzmianki na ten temat są dostępne w oficjalnych dokumentach. Takie rzeczy się dzieją, tylko czy naprawdę na skalę masową?

Gość kalfnsaldjfska
Piloci samolotów pasażerskich ani obsługa techniczno-mechaniczna nie mają pojęcia o dokładnym składzie paliwa, tzn. wiedzą z czego się składa, ale nie wiedzą co do niego jest dodawane dodatkowo. To leży już w kwestii koncernu, który te paliwa przygotowuje :) A tak czy inaczej, nawet samoloty pasażerskie przed lądowaniem muszą zrzucać paliwo ;) Jednak opryski stosowane są głównie przez wojskowe samoloty. Lata ich znacznie więcej niż możesz pomyśleć :)

Gość kalfnsaldjfska
Michalina, nie spamuj :D

Gość Kune-gunda
Troszkę się przygladam temu naszemu niebu i zauważyłam, ze jakby ostatnio trochę tych podejrzanych smug kondensacyjnych na niebie jest mniej. W tamtym roku znacznie dłużej się utrzymywały na niebie i pozostawiały po sobie taka mleczna zawiesinę, która przyćmiewała na długo słońce. Mozna było wtedy zaobserwować taką dziwna poświatę. W tym roku latem wiecej było błekitnego i czystego nieba i smugi kondensacyjne zachowywał się tak, jakby były zwykłymi smugami pozostawionymi przez samoloty.

Gość kalfnsaldjfska
Smugi kondensacyjne utrzymują się tylko od kilku seksund do góra 25 minut, ale nigdy nie trwają godziny ani nie przysłaniają nieba i nie ulegają rozwarstwieniu, a po prostu znikają, rozpadają się. Więc jeśli widziałaś mniej czy więcej zawiestych chmur czy smug, to tak czy inaczej były to chmury z chemtrails tak zwane cirrus cumulus fractus. Ktoś tu już o tym pisał :) W obecnych czasach zobaczyć naturalne chmury, takie jakie obserwowało się kiedyś w dzieciństwie (zależy kto i kiedy się urodził) graniczy prawie z cudem. Aktualnie kiedy nie spojrzy się w niebo są te cirrusy zawiesiste, mniej lub więcej ale są. Jeśli ktoś choć trochę potrafi rozróżniać rodzaje chmur widzi to od razu gołym okiem.