Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana niedoszła mama

Martwa ciąża

Polecane posty

Gość Załamana niedoszła mama

Witajcie dziewczyny, okazało się, że moja ciąża jest martwa i trzeba ją usunąć. W szpitalu nie mają narazie miejsca, po za tym chcą trzymać tam aż 2 dni, bo tabletki na wywołanie itd. Ja nie mogę sobie pozwolić na tak długo. Chciałabym, żeby to wyłyżeczkowali, bo i tak cała sytuacja mnie przerasta. :( Chciałam zapytać czy ktoś z Was robił taki zabieg w swissmedzie w Gdańsku albo gdzieś w trójmieście, gdzie jeszcze tego samego dnia wypuszczają do domu ? Bardzo proszę o cenne informację. :(

Gość Gabrysia83
Zależy o której godzinie zabieg zostanie wykonany, wtedy zdecydują czy wypuszczą Cię dodomu czy nie. Najczęściej jednak zostawiają na noc, żeby widzieć co się z Tobą dzieje itp.

hej bardzo mi przykro z tego powodu :( a ktory to tydzien jak dowiedzialas sie o tym ze ciaza jest martwa?

Gość Dosia30
Witaj. Ja 2 tygodnie temu miałam zabieg łyżeczkowania, ciąza obumarła. to był 10 tydzien. Czułam sie fatalnie, nie sposób tego opisać. Ból czułam tylko psychiczny, bo fizycznie to nie było tak żle.Przypuszczam ze jestes juz po tym zabiegu. W szpitalu musiałam zostac cała dobe ze wzgledu na narkoże, wazne jest to zeby byc pod kontrola do dnia nastpnego. To dla twojego dobra.Ja ból w sercu czuje cały czas i jeszcze to potrwa. Jesli chcesz to możesz sie pozwierzać i opisac co czujesz, łącze sie z toba w tym bólu.