Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondiiiii

wszystkie blondi

Polecane posty

Gość blondiiiii

z cafe laczmy sie :)

Gość blondiiiii
a ty co blondi jestes?

Gość blondaska86
podnosze. coraz wiecej tych brunetek sztaynek a blondi coraz mniej.. i jeszcze maja czelnosc mówic że blondynki sa takie oklepane, nudne kiczowate i ..głupie:/i wszystkie sie zmieniaja w pseudo-latynoski do tego solara przedluzone wlosy- to jest kicz własnie! nikt nie mówi ze blondynka musi chodzic w rozowych ciuszkach i bialych kozaczkach kiedys faktycznie byl szal na blond wlosy i o ile rzeczywiscie pasuje ten kolor do naszego typu urody to super i niech tak zostanie i nie ulegajcie modzie! obecnie nawet wieczne blondi sie robia na ciemno.. a niech sie robią ..jeszce troche i to my bedziemy oryginalne ! ba, juz jestesmy:)

ooo dobrze powiedziane :) poza tym jak ktos lubi rozowe rzeczy to co z tego niech lubi ja sobie robie jasne wlosy bo w takich sie dobrze czuje i mi pasuja a jak komus nie pasuje to 🖐️

Gość hasło dla Blondi na dziś
Cycki do góry dziewczyny :classic_cool:

Gość haaaaah
ja tez jestem blondiii

Gość quicksand to może chociać
cyce masz fajne ?

Gość quicksand to może chociaż
co nie mogę się pomylić ,ręka mi się omsknęła :D a Ty już raban robisz :classic_cool:

dziewczyny no jak mozna sie nazwac BLONDI ??? blehhh samczyki to owo ohydne tandetne słowko wymyslili, to musiscie sie znizac do ich poziomu ???!!! no zastanowcie się...

to ladnie do mnie prosze mowic :) to bede grzeczna....... nie wszystki blondi sa jak blondi :)

Gość fan piersi powabnych
Blondie to taka wokalistka jest . Jak zwał tak zwał , blondi są :classic_cool: zwłaszcza te przez duże B.

wiem, ze jest taka wokalistka ale jak mnie ktos tak nazwie to zaraz mnie trzęsie....na szczescie w większosci otaczają mnie madrzy ludzie :))....

Gość blondi spod warszafki
hej dziewczynki, jestem blondi, blondi górą :-) badania potwierdzają że blondynki lepiej ciągną fujarę, jestem z tego dumna :)